WhereYouGo

Fra Geowiki
Spring til navigation Spring til søgning

WhereYouGo er en app til android telefoner der bruges til at afspille Wherigos. WhereYouGo kan hentes gratis fra Google Play. Der er ting man skal være klar over ved brug af WhereYouGo:

  • Download cartridge (wherigo turen) til din PC og overfør den til din telefon derfra. Det kan gøres via kabel eller f.eks. gennem dropbox eller andre cloud-tjenester.
  • Du kan godt hente cartridge direkte til telefonen. Inden du gør det, skal du indtaste dit geocaching.com brugernavn og password i app. Det gøres under Indstillinger -> Global. Når du henter/downloader fra wherigo.com vil telefonen måske spørge om hvilket program, som filen skal åbnes med. Her skal du vælge WhereYouGo
  • Download cartridgen der er udviklet til "Pocket PC".
  • Husk at den overførte cartridge skal ligge i det samme bibliotek som WhereYouGo er installeret. Biblioteket hedder whereyougo men kan ligge forskellige steder på telefonen alt efter hvilken model det er. Cartridgen skal IKKE placeres i cache mappen (eller for den sags i en anden undermappe) men bare i mappen "whereyougo".

NB! På nyere Android bliver programmerne installeret (og der oprettes biblioteker) i telefonens INTERNE hukommelse og ikke på SD-kortet. Pointen er at man skal finde det bibliotek der hedder WHEREYOUGO uanset om det ligger i telefonens interne hukommelse eller på SD kortet og lægge wherigo'en (cartridgen) derind.

Så skulle du gerne være kørende.

Tips[redigér]

  • Gå ind i WhereYouGo i indstillinger/GPS and location og fjern fluebenet i "Disable when hidden". Det forhindre at GPS'en slukker når/hvis telefonen "går i dvale" (d.v.s. når skærmen slukker). Har man glemt det kan det ske at Wherigo'en "nulstiller" og hvis det sker skal man starte forfra.
  • Du kan forlade en igangværende Wherigo (stoppe den). Du skal bare huske at gemme den så kan du altid genoptage den derfra hvor du var kommet.

Nyttige links[redigér]

Dette er links til apps fra Google Play, samt en miniguide, der i forskellige sammenhæng er nyttige når man vil afvikle Wherigo cartridges.

WhereYouGo - gratis android app til afvikling af Wherigo cartridges.

ES Filoversigt - gratis fil-program til bl.a. at lokaliserer WhereYouGo biblioteket samt til at flytte/kopiere filer med.

Opera Mini-mobilwebbrowser - gratis browser hvormed du kan hente cartridgene direkte uden at de bliver ubruglige.

Miniguide - Zabhoods miniguide i opsætning af WhereYouGo på Android system. (PDF fil)