Rekord i at finde flest cacher på én dag

Fra Geowiki
(Omdirigeret fra Verdensrekord)
Spring til navigation Spring til søgning

Rekorden for flest cacher fundet på en dag (24 timer) har i et par år været på 312 cacher fundet i Texas, USA af et hold tyske og amerikanske geocachere.

I 2007 fik et hold danske geocachere ideen at de ville prøve at slå rekorden, og søndag d. 18 maj 2008 gik det så løs i Sacramento Californien. 7 danske geocacher-profiler var efter mange måneders forberedelse taget afsted, og præcis kl 00:15 søndag morgen startede de på deres 24 timers forsøg på at slå rekorden.

Der blev undervejs rapporteret til forum, og kort efter start så det ud til at rekorden ville være inden for rækkevidde. Efter 12 timer så det ikke så godt ud, men efter en stærk slutspurt lykkedes det teamet at finde cache nummer 315 ganske få minutter inden de 24 timer var gået.

Så vidt vides er dette verdensrekorden, men hvis andre har læst/hørt om andre hold der har fundet flere på 24 timer hører vi gerne om det. Reglerne der blev brugt til turen var bl.a. at cacherne IKKE var en del af et powertrail.

Holdet der fandt de 315 cacher kalder sig DK08, og består af: gjensen, Picht, Schuleit, tottommy, sjanten, Zooor og Elmbaek.

DK08.jpg

Tilføjelse d. 3. januar 2010. Rekorden blev slået d. 2. januar 2010 af JakobB, Elverhøj, Camfrea og Mafrea. De fandt 504 cacher på 1 døgn. (Udelukkende med powertrails, så altså IKKE efter samme regler!)