Sulbæk

Fra Geowiki
(Omdirigeret fra TwinCamp/Stine)
Spring til navigation Spring til søgning

Sulbæk består af Stine. Jeg startede med geocaching i juli 2005. Her var mit geocachernavn 'Sejlerpigen'. I februar 2006 lærte jeg TwinCamp/Jesper at kende, og vi dannede par indtil januar 2011 hvor vi gik hver til sit. I den periode ændrede jeg profilnavn først til Team Sulbæk, da min søn Tobias også deltog. Så fik han sin egen profil Tobbi-DK og jeg tog navneforandring til 'Sulbæk'. I 2008 blev Jesper og jeg blev enige om at slå vores profilnavne sammen til 'TwinCamp'. Da vi i 2011 gik hver til sit, beholdt Jesper 'TwinCamp' og jeg oprettede en ny profil der hedder 'Sulbæk'. Efter ca. 3.500 lognigner var jeg igen opdateret :-) I juni 2011 havde jeg besluttet at skulle en tur til Nordkap. Som udgangspunkt skulle jeg have været alene afsted, da 'Tobbi-DK' ikke ville med (efterhånden var han blevet teenager, og havde fået andre interesser), men dk-tor meldte sig som en interesseret rejseledsager, og sådan blev det. Vi kendte kun hinanden sporadisk, så det var lidt af et sats, at skulle være sammen 24/7 i 4 uger i træk! Men det gik fremragende - havde en helt igennem fantastisk tur og i dag danner vi par :-)

Jeg er bosiddende i Nyborg. Som GPS bruger jeg Garmin GPSmap 60CSx og Garmin Oregon 450.

Jeg elsker at rejse, tage på ture og nyde livet. Jeg har fundet cacher i USA, Tyskland, Grand Canaria, Sverige, Norge, Finland, BeNeLux-landene, Frankring og Yemen.

Min cache nr. 4000 blev fundet på turen hjem fra Nordkap i 2011. Min cache nr. 5000 blev fundet på sommerferien 2011 i Sverige - landets daværende ældst eksisterende cache.

Eksterne henvisninger[redigér]

Exquisite-gphoto.png Denne artikel kan blive bedre, hvis der indsættes et (bedre) billede.
Har du et billede der passer til denne artikel, kan du uploade det ved hjælp af "Læg en fil op" i venstremenuen.