Team Stahr

Fra Geowiki
Spring til navigation Spring til søgning
Team Stahr

Team Stahr er et team af geocachere bestående af 3 personer.

Team Stahr geocacher som regel sammen – ofte i selskab med Ozzy, en gul Labrador (født 2007), der så småt er ved at blive optrænet til at finde cacher alene på lugten.

Teamet holder til i Solrød Strand og har geocachet siden september 2006, mest på Sjælland, men håber dog også med tiden at komme lidt længere væk.

Teamet forsøger så vidt muligt paperless caching ved hjælp af PDA med CacheMate og bruger flere forskellige GPS-modtagere, hvor favoritten absolut er en Garmin GPSmap 60CSx. Geocacher gerne sammen med andre, også mugglere, har igennem tiden slæbt det meste af den pukkelryggede ud på tur.


Tine[redigér]

født i 1965. Er teamets praktiske koordinater. Sørger for at alle er klædt fornuftigt på, at der er brændstof på bilen, forplejning, vand til hunden og at cache udflugter bliver tilrettelagt, så alle kan være med. Nyder at geocache: Mest på grund af motionen, natur oplevelserne og muligheden for at være sammen med familien i den friske luft.

Speciale: At løse mysterie cacher.

Særlige kendetegn: Kan trylle chokolade op af lommen, hvis cachen ikke kan findes - eller det begynder at regne!


Kasper[redigér]

født i 1996. Er teamets ”yngste mand”. Sørger for at holde styr på bytteting, friske batterier til pandelamper og travel bugs. Er den teamet sender op i trætoppe og ind kloakrør, har pga. sin størrelse ofte en fordel hvis cachen er svær at nå. Nyder at geocache: På grund af spændingen ved jagten, samt muligheden for at bytte sig til noget sjovt.

Speciale: Kan spotte en microcache længe før resten af holdet.

Særlige kendetegn: Ses ofte iklædt en kæmpe bæltetaske fyldt med bytteting.


Henrik[redigér]

født i 1966. Er teamets tekniker. Holder styr på det elektroniske grej, sørger for at der forefindes friske koordinater og cache-data til rådighed uanset hvor teamet måtte befinde sig. Sørger for at holde teamet ajour på internettet. Nyder at geocache: Fordi man kan kombinerer udendørs liv med IT og det absolut drengerøvsagtige element i at gå på skattejagt – også som voksen.

Speciale: Kan geocache siddende bag en pc skærm.

Særlige kendetegn: Altid iført gummistøvler og med næsen trykket flad mod GPS-modtageren.


Eksterne henvisninger[redigér]