SpoilerSync

Fra Geowiki
(Omdirigeret fra Spoilersync)
Spring til navigation Spring til søgning

Spoilersync er et program, som overfører spoilerbilleder fra geocaching.com til din PDA, så du på den måde altid har spoilerbilleder ved hånden når du står og ikke kan finde en cache. For at bruge programmet skal du have en PDA og en PC med Windows (min. Windows 98), som er på internettet.

Hvordan virker det[redigér]

Spoilersync virker sådan at du angiver en GPX fil eller en LOC fil som input og en mappe som output. Du vil nu, afhængigt af afkrydsninger, få de billeder der hører til cacherne i inputfilen, ført over i den angivne mappe.

Ved at angive at denne mappe ligger som undermappe der hvor du synkroniserer filer mellem din PDA og din stationære PC, får du herved overført spoiler-billederne til din PDA, og de er bekvemt ved hånden når du er ude i naturen.

Programmet er sat op fra starten til kun at downloade billeder der er navngivet "spoiler" men det kan være en god ide at slå fra, idet nogle danske geocachere skriver "spoler" istedet. Endvidere kan andre navne også forekomme.

Advarsel[redigér]

Programmet er sat op til at vente et vist antal sekunder mellem hver cache, dette gør at det kan tage meget lang tid at hente billeder. Man KAN ændre denne indstilling, så det går hurtigere, men så risikerer du at geocaching.com spærrer for din adgang til deres site, idet sådan trafik anses for overbelastning. Det er således på eget ansvar at sætte dette tal ned.

Kan downloades her