Lewa Nuva

Fra Geowiki
Spring til navigation Spring til søgning

Lewa Nuva var den første danske cachegodkender. Han blev aktiv i august 2004, og meddelte den 17. marts 2015 at han ville træde tlbage.

I modsætning til de fleste andre danske geocachere, bor Lewa Nuva angiveligt på Mata Nui-atollen i Stillehavet, og har derfor optimale betingelser for at være fuldstændig neutral i forhold til at vurdere om de danske geocacher overholder retningslinjerne. Dels har han ikke noget nært forhold til nogen af de danske geocachere, og dels bor han så langt væk fra Danmark at risikoen for at blive overfaldet af vrede geocachere er ret minimal. Der er trods alt så langt væk, at selv den mest ophidsede geocacher er dampet af, inden han når længere end til lufthavnen.

Igennem tiden har der været fremsat mange gæt på geocaching.dk's forum om hvem Lewa Nuva egentlig er. Konklusionen på alle disse diskussioner er dog ret enslydende: Lewa Nuva er Lewa Nuva. Ligesom Bigfoot og Den Afskyelige Snemand har der været personer der påstår at have taget et billede af Lewa Nuva.

Lewa Nuva blev interviewet af Dansk Geopodcast i deres podcast #34 (fra 5. marts 2013).

Eksterne henvisninger[redigér]