Holte

Fra Geowiki
Spring til navigation Spring til søgning

Holte er et famileforetagende. Vi er 2 voksne, Lisbeth og Michael og 2 børn, Charlotte (12) og Morten (16) (2010).


Det hele startede i forbindelse med FDF's landslejr i 2006 på Sletten, hvor Lisbeth og Charlotte havde prøvet det der geocaching. Jagten på skatte iført klip klappere, på skrænterne ned til julsø havde sat sine spor, og den resterende familie blev indført i mysterierne i august 2006.


Vores første cache var "Pilesøen, http://coord.info/GCXN8X, som blev fundet i øsende regnvejr - MEN GPS'en var lige kommet med posten, en blå Garmin Legend, så den skulle indvies øjeblikkeligt. Sjoveste cache?? Dem har der været mange af. Den vi bedst husker i familien er den vi kender som "balder ved Balle" - Fatter var lige ved at sidde fast på vej ind i en gravhøj - Og Fruen var hurtigt med kameraet - Det officielle navn var selvfølgelig Gravdysse ved Balle, http://coord.info/GCVH38

Den mest udfordrende cache har nok været WAR!, http://coord.info/GCQC5G - Som har været en af dem vi snakker mest om. Charlotte er vist nok den yngste der har gennemført den. Det vi nok husker allermest, er egentlig ikke selve turen rundt, men tilbageturen til Aalborg, hvor vi midt om natten, stoppede på en motorvejsrasteplads for at få drukket det sidste kaffe og lige få strukket ben: Pludselig siger "Den lange hund", som vi også fulgtes med: Prøv lige at kigge dig omkring: Jeg kiggede mig rundt og spurgte: Hvad er der? - Den lange hund svarede: Prøv lige at kigge på bilerne! - Så dæmrede det. Der sad enlig mænd i alle biler!! - Vi holdt midt i et stævnemøde for bøsser - Da vi begge er godt gifte, valgte vi hurtigt at drikke den sidste kaffe og skynde os videre.

Ellers kan vi kun anbefale mange af de skatte som farogdatter har lavet i Nordjylland. De er gennemførte, velovervejet og godt placeret. Bager har også lavet mange gode caches i nærheden af Aalborg. Bl.a. Shrub-Crawl var rigtig led og dermed også fed. Selv vil vi gerne fremhæve vores Fliegerhorst serie, som en serie der er værd at tage - Visit Aalborg har serien med på deres liste over seværdige caches i Aalborg.


Vores foretrukne skattejagt er en god skovtur, med en række caches - F.eks. som de serier bl.a. Dallerfus har lavet i Sønderjylland - Så er vi på hjemmebane - Vi er ikke så meget for de mange "hjemme hos" skatte eller ligegyldige by statistik caches - Vi elsker også mysteries, hvis de ikke er alt for kryptiske.


I dag har vi 4 GPS'er i husholdningen: 2 stk. Garmin GPS MAP 60Scx, 1 enkelt Garmin Oregon 550t og en til bilen - En Garmin Nüvi 250.