GSAK Guide: Gem en PQ fra listen på geowikien

Fra Geowiki
Spring til navigation Spring til søgning

Denne guide omhandler hvordan man gemmer en PQ fra den liste ProsperoDK holder ved lige her på geowikien. Et lille hint hvis du ikke ved hvad PQ betyder, så betyder det Pocket Queries.

Start med af gå ind på denne side og rul ned til der står ”Alle cacher i Danmark”. Listen over PQ ser sådan ud d. 4. juni 2009.

PQ alle i DK.jpg

Vi starter med af åbne en(i dette tilfælde nr. 1) af PQ’erne i en ny fane. Derfor skal du når du trykker på linket holde Ctrl nede.

Vi kommer nu ind på en side hvor alle indstillingerne for PQ’en er. I denne guide kigger vi ikke på indstillingerne. Derfor skal ruller vi bare ned til siden ser nogen lunde sådan ud(bare uden tal):

Gem PQ.jpg

  1. Hvis der er hak her bliver PQ’en sendt til den e-mail du har registreret din bruger på geocaching.com med.
  2. Hvis du hakker den af i stedet skal du skrive den e-mail du vil have sendt den til i stedet. Man kan evt. oprette en e-mail kun til af modtage e-mail med PQ’er i.
  3. Det er det format som du modtager PQ’en i. Hvis du bruger GSAK så vælg ”GPS Exchange Format (*.gpx)”.

Vi har nu gemt den første PQ, og det er samme fremgangs måde med de andre. Når du er færdig skal du trykke på ”return to list”

Top PQ.jpg

Så kommer siden til af se sådan ud(ca.):

Så kommer du til en side der ser nogen lunde sådan ud(de gemte PQ’er kan variere):

Dage.jpg

  1. De dage hvor de forskelige PQ’er skal køre.
  2. Er to måder af få vist hvad PQ’erne indeholder.

Vi skal have nu have sat PQ’erne til af køre en gang om ugen(kan køres oftere, bare du ikke kommer over 5 om dagen). Her er min må måde af opsætte dagene på(du er velkommen til af bruge den):

Dags opsætning.jpg