Diskussion:HvemHvadHvor

Fra Geowiki
Spring til navigation Spring til søgning

Jeg har i samråd med Wegge lavet denne sides opbygning om, så geocachere sorteres efter kommuner i stedet for postnumre, og at alle står på én side i stedet for på undersider. Dermed har jeg flyttet folk fra postnumre til de kommuner jeg tror de hører under, men har jeg lavet fejl beklager jeg meget, og beder jer om at rette det. --Annarella 2. jul 2007, 22:32 (CEST)

ligtorn
Hej A
Her træder du så på en ligtorn! Vi er nogle stykker som er ret vilde med vores postnummer og by, men begejstringen over kommunen er til at overse ;-)
Ændringen er taget til efterretning :-) --Team Mojito
Øhmn, hvad er det lige fordelene ved at dele geocachere op efter postnumre er fremfor kommuner? Der er efter min mening alt for mange postnumre til det giver mening til en søgning efter geocachere i ens lokalområde. Især i københavnerområdet skal man tjekke mange postnumre for at finde geocachere i en radius af f.eks. 10 km fra hvor man bor.
Forresten tillykke med det bedre måleinstrument (har fået en del mails om Mojitokoordinater, der er blevet rettet i dag :) )
Jeg har tilladt mig at omformatere denne diskussion også i overskuelighedens navn, og opfordrer jer til at underskrive med --~~~~ på diskussionssider, så man kan se hvem der har skrevet hvad. Det kommer til at se sådan ud --> --Annarella 3. jul 2007, 22:47 (CEST)
postnumre giver et hurtiger overblik for flere
Postnumre er bygget op, så man udfra nummeret alene har en idé om hvor det hører til. F.eks ved jeg at 9600 er i det nordlig jylland, til gengæld har jeg ingen clue om hvor Aars er henne i landet. Så alt i alt vil jeg mene at postnumre er bedre til at placere en person i landet, men hvis målet med dette indeks er at finde personer i et område, kan ændringen have en værdi. Om ikke andet at man får flere+større områder --Tcorell 8. jul 2007, 12:39 (CEST)
Okay jeg kan godt se at hvis man er godt inde i postnummersystemet kan man bruge numrene til noget. Men hvad med de, der ikke er talnørder eller har arbejdet hos postdanmark? ;) Så er region-/kommmune-opdelingen da mere brugbar, mener jeg. F.eks. en geocacher der bor i Aars, vil stå under Region Nordjylland, Vesthimmerland Kommune. Så kan selv jeg regne ud hvor det er. :) --Annarella 8. jul 2007, 22:23 (CEST)
ligtorn2
Ligeledes er vi ikke særlig vilde med vores postnummer :-)) 2710 Grøndal Burde være officel std. og selv om jeg har hands on på netop :det register på centralt hold pt. tør jeg ikke indsætte netop denne record :-(( øv..
sladder 1
Skal det forstås sånda at TPN & Lisa er flyttet til Rødovre ?? hmm-- Ikke flere Christianshavner cacher .. øv.. --Pli

Koordinater[redigér]

Der står noget koordinatfnadder oven i hinanden (set både på IE6 og IE7, i øverste højre hjørne??? --Pli 27. nov 2007, 10:50 (CET)

Det skyldes tilføjelsen af skabelonen {{Geoplacering}}. Meningen med den er at den skal bruges på en geocacherbiografiside, som f. eks. Wegge. Udover at sætte en koordinat på siden, bliver den så også tilføjet til en speciel kategori, hvorfra man kan downloade en .kml fil der kan vises i Google Earth. Der er en forklaring på hvordan den bruges på Geowiki:GIS. -- Anders Wegge Jakobsen (diskussion) 28. nov 2007, 12:13 (CET)

Begrænsning på hvem man tilføjer[redigér]

Hvorfor overstregnignen ?? --Pli 27. nov 2007, 10:51 (CET)

Fordi der er flere der har brokket sig over at være sat på listen, uden at de har ønsket det. Jeg har skrevet lidt mere om det her. -- Anders Wegge Jakobsen (diskussion) 27. nov 2007, 13:51 (CET)

Hej Wegge Da jeg har lagt en stor del af de seneste ind i oversigten ja, så påtager jeg mig selvfølgelig ansvaret for at "have trådt nogen over tæerne". Det pudsige er at jeg jo ikke sidder inde med unik viden om danske geocacher, men alene har fundet oplysningerne fra geocachernes egen profil på enten det danske forum eller på .com.

At jeg der ud over mener, at et brugernavn og et kommunenavn ikke noget som kan (mis)bruges til noget andet når det optræder på wikien end når det optræder i de andre kilder er en anden sag, men hvis man ikke vil på listen, så skal jeg da igen beklage min hjælpsomhed ;-) Team Mojito 27. november 2007, 20:20

Personligt ville jeg tage det ret afslappet, men jeg vil gerne undgå brok. Derfor har jeg valgt at indskrænke grænsen for hvem det er der kan tilføje folk. -- Anders Wegge Jakobsen (diskussion) 28. nov 2007, 12:07 (CET)
Det er nok især mig der er årsag, men jeg er af den opfattelse at hvis jeg/vi ønsker at optræde på en sådan liste skal jeg/vi nok selv føje os til, og har af samme grund fjernet kommune/by oplysningerne på både forum og på .com E.N.I.M. - - Eli