Diskussion:Hent PQer via mail

Fra Geowiki
Spring til navigation Spring til søgning

Som jeg læser siden, er det løsninger til "Der er problemer for GSAK med at hente PQer hos Gmail via POP3". Virker GSAK ikke mod Gmail, som beskrevet i GSAK ? At man skal vælge port 995 og SSL-login, som der står i dialogen "Get data via e-mail" i GSAK ? Endelig... hvis ikke GSAK virker mod Gmail, så er det vel blot at få det rettet hos Clyde, som vedligeholder GSAK. DkMumrik (diskussion) 10. aug 2016, 11:22 (CEST)

Clyde har sagt at Getmail funktionen ikke bliver opdateret, da den er stort set er blevet forældet efter APIet er kommet

So, just to summarize my position:
1. Getmail is a somewhat deprecated feature in GSAK and I don't plan to update it. Most of the functionality is available via the Groundspeak api. The GetMail option may even be removed one day.

Difool (diskussion) 12. aug 2016, 00:43 (CEST)

Takker for opdateringen, det var jeg ikke klar over. Men det ændrer ikke grundlæggende ved mit spørgsmål, som jeg så vil omformulere til, hvad er behovet for denne side, når der er en velfungerende funktion i GSAK, til at hente (og indlæse) PQ'er ? Bemærk, jeg har som sådan ikke noget imod siden, udover at jeg umiddelbart finder den overflødig, i værste fald forvirrende. DkMumrik (diskussion) 15. aug 2016, 11:25 (CEST)