Diskussion:Geocaching i andre lande

Fra Geowiki
Spring til navigation Spring til søgning

opdeling[redigér]

Ville det være smart hvis man delte det op efter lande og så under hver land havde link til alle de lokale sider? --Annarella 29. nov 2006 kl. 12:00 (CET)

Jeg tror at folk kommer ind på denne side med et andet formål, nemlig enten at finde kort materiale (via hovedhjemmesiden) eller at søge i en wiki, forum eller andet, hvorfor typen snarere end sproget bør være indfaldsvinklen, men jeg er ikke dogmatisk :-) ---Pli 29. nov 2006 kl. 16:05 (CET)
Jeg tænkte nu at hvis man skal til et andet land og geocache vil man gerne finde alle relevante sider om det land samlet. Hvis jeg f.eks. skal til tyskland vil det da være rart at jeg ikke skulle læse alle linjer om hovedsider og alle linjer om forum for at se om der overhovedet er noget om tyskland i de forskellige kategorier. --Annarella 29. nov 2006 kl. 16:27 (CET)
Enig med Annarella --Yellow ants 1. dec 2006 kl. 16:11 (CET)


Hvorfor ryger de norske sider ind og ud lige nu? og hvem redigerer?--Pli 21. feb 2008, 14:16 (UTC)

Godt spørgsmål. Der er tilsyneladende divergerende opfattelser i Norge om hvilken af siderne der skal linkes til. Jeg kan ikke se at der skulle være et problem med at linke til flere konkurrerende? sider, så lad os bare beholde begge links. -- Anders Wegge Jakobsen (diskussion) 23. feb 2008, 13:03 (UTC)

Norske sider[redigér]

Grunden er at der i Norge gennem længere til har været en "kald det Kamp" innad i geocachingmiljøet, siden geocaching.no, drives kommerselt, (salg for øye), andre sider drives privat, og nu gcinfo.no som drives af en forening med et styre, for at sikre at siderne er der i fremtiden, når enkelte cachere mister lysten til at opdater og velikeholde nettsider, har man i norge mistet vigtige informasjonskilder. Siden starte.no har ikke blidt oppdatert de siste på år, og indeholder meget spam. kun forummet har virket ok.

Under gcinfo.no, som jeg selv bidra til med den norske geowiki.gcinfo.no, har vi samlet forum, wiki, stastikk under en felles paraply (gcinfo.no - forening).

Foreningen har forsøkt at over ta starte.no og/eller geocaching.no men uden held, derfor nye sider.

beklager at jeg endret linken til geocaching.no, men vi forsøker at minimere traffikken til geocaching.no, så prisen måske kan bli mere tilnærmelig (50000) er litt i overkant, for vor økonomi. (geocaching.no domenet er på private hænder)

starte.no er nedlagt[redigér]

lenken til starte.no (Anden side for Norsk Geocaching) er lagt ned og lenker nu til gcinfo.no. ville ikke ændre pga tidligere diskusjoner om lenker til de norske sider.

--Smeby&co 24. mar 2008, 10:04 (UTC)