Diskussion:Forhåndsgodkendelse

Fra Geowiki
Spring til navigation Spring til søgning

Hvordan får man en forhåndsgodkendelse?[redigér]

Denne artikel springer over det, som den egentlig burde handle om, nemlig hvad man skal gøre for at få forhåndsgodkendt et koordinat til sin cache. I stedet står der en masse om, at man ikke kan forvente automatisk frigivelse osv., men kunne vi ikke få det basale først? Jeg ved stadig ikke, hvad proceduren er for at få en forhåndsgodkendelse. Tak! --87.72.79.208 19. sep 2013, 20:52 (CEST) (Sangild)

Det fremgår da tydeligt i 3'de afsnit, citeret fra godkender: Hvis du ønsker frigivelse af en cache efter et bestemt tidspunkt skal du sende cachen til godkendelse - men du skal huske at skrive en note til reviewer at der er tale om en forhåndsgodkendelse, og at cachen ikke skal frigives nu. --DkMumrik 20. sep 2013, 10:52 (CEST)


Det virker også hvis man bare opretter en cache med navnet "Saturation check" og hvor det eneste man har sat er koordinaterne for alle fysiske trin. Når de så er godkendt kan man efterfølgende rette cachens navn, type, lave en beskrivelse og sætte attributter. Jeg synes det er en vigtig pointe at skelne mellem "forhåndsgodkendelse" som er en bred term, der tilsyneladende også bruges til at få checket andet end koordinater samt udgive på et bestemt tidspunkt, og "saturation check" hvor man kun checker på koordinater. Den underliggende mekanik hos godkenderne er dog så vidt jeg kan se den samme. --Honymand (diskussion) 4. jan 2015, 11:21 (CET)