Diskussion:Chat

Fra Geowiki
Spring til navigation Spring til søgning

Hej

Du skriver:

"Hvis du gerne vil chatte med andre danske geocachere, er kan du enten deltage i debatten på forum eller komme ind i chatrummet "

Jeg har ikke lige en formulering, men man chatter vel ikke på forum ? Der bør måske være en overordnet artikel der handler om at komme i kontakt med andre geocacherer (her er den skjulte mail-funktion på geocahcing.com vel værd at omtale), chat via #geocaching.dk, eller debat på forum. Endelig kan man få publiceret artikler via geocahing.dk, men jeg ved ikke om Elwood vil fortsætte med at vedligeholde dette når wiki'en kommer rigtigt op at stå? Bruger: pli 7. dec 2006 kl. 17:14 (CET)

Tja artiklen kander om chatten, men jeg ville lige klemme et link til forumet ind, det er jo ikke chat, nej, men en måde at komme i kontak på, still spørgsmål osv. På chatten kan man nogen gange få lynhrtigt svar på et spørgsmål, men nogen gange kan man ikke.. på forumet er der større chance for at få en masse gode svar, men det tager lidt længere tid. --Annarella 8. dec 2006 kl. 11:41 (CET)