Diskussion:Cacheserie

Fra Geowiki
Spring til navigation Spring til søgning

Er julekalenderne serier eller temacacher eller begge dele[redigér]

Ifølge denne definition er The J(h)ulekalender ikke en cacheserie! Pli 3. jan 2007 kl. 23:06 (CET)

Men Jul i København - Jul på Sjælland, Jul på Fyn og Jul i Jylland er en cacheserie.
De følger alle julekalender temaet - ligesom The J(h)ulekalender. --Duejensen 4. jan 2007 kl. 07:30 (CET)
Jeg vil mene at for at en cache er en temacache skal den enkelte cache følge et bestemt tema. Men der findes også serier af temacacher. Hvis man ser på en enkelt af julekalenderne er de temacacher, men i 2006 var der 4 af dem, så de er også en serie.
Derimod er f.eks. kirker i jylland ikke temacacher: Ser man på en enkelt af dem er der ikke et bestemt tema, det er bare en almindelig cache, som ligger ved en kirke. Men da der er så mange af dem, og de er navngivet som en serie er de helt klart seriecacher. --Annarella 6. jan 2007 kl. 13:41 (CET)

Nedlægning af artiklerne, som var eksempler på seriecacher[redigér]

Jeg har taget beslutningen om at nedlægge de enkelte artikler om eksempler på cacheserier, og i stedet flytte indholdet her til denne artikel. Mit argument er at det sagtens kan stå her, og gør det mere overskueligt at forstå begrebet cacheserie, hvis eksemplerne står i selve artiklen uden man behøver at klikke sig til de mange sider. Jeg tror desuden vi skal passe på ikke at lave for mange undersider som handler om specifikke cacher. Hvis en geocacher vil vide noget om en specifik cache, vil han alligevel ikke søge efter den her, men direkte på geocaching.com. Der er selvfølgelig undtagelser, hvis en cache er meget speciel eller hvis mange geocachere taler indforstået om en bestemt cache, hvor det umiddelbart ikke er tydeligt at de taler om en cache, så det kan tænkes at de vil søge her for at få det opklaret. --Annarella 6. jan 2007 kl. 13:41 (CET)

Det er ok at lægge dette sammen, jeg ville endda gå så vidt til at lægge det hele ind under temacacher (som oprindeligt). Jeg tror du ikke skal sætte dig til dommer over hvad der er en serie, eller et tema. F.eks. Synes jeg at det er et udmærket tema "Jyllands Kirker". Pli 6. jan 2007 kl. 17:18 (CET)