Brugerdiskussion:Pli

Fra Geowiki
Skift til: Navigation, Søgning

Det kan godt gå hen og blive lidt kompliceret når man retter to på en gang (for ikke at tænke på flere) men jeg tror resultate bliver fint, tak til Annarella.. -Pli

Ja, men når det kan lade sig gør på wikipediaen med mange flere brugere, må det også kunne lykkes her. :)
- Annarella 10. nov 2006 kl. 12:24 (CET)

Skabelonspørgsmål[redigér]

Hejsa! Allerførst vil jeg gerne byde dig velkommen, omend med en smule forsinkelse. Jeg har besvaret dine spørgsmål om skabeloner på Diskussion:Cacheejer. -- Anders Wegge Jakobsen (diskussion) 25. nov 2006 kl. 02:12 (CET)

Licens på billede[redigér]

PICT0002.JPG

Hej Pli, er du sød at tilføje en licens til dit billede af det flotte landskab?

Bare klik på billedet, vælg rediger øverst og udskift {{Licensoplysninger mangler}} med en licensskabelon efter eget ønske. Se de forskellige skabeloner på Kategori:Licensoplysninger mangler

Og tilføj også lige hvem der har taget billedet.

Læs evt. mere om Geowiki:Politik om brug af billeder

--Annarella 12. dec 2006 kl. 19:01 (CET)

Har tilføjet en licens, men synes det er svært at få overblik over forskellene på de forskellige licenstyper, har derfor valgt en hvor jeg skal krediteres med navn hvis det bruges. Kan man ikke give en bedre oversigt over hvad disse licenser indebærer?
Pli 12. dec 2006 kl. 19:56 (CET)
Okay jeg prøver at skrive lidt mere forklaring på Geowiki:Politik om brug af billeder --Annarella 12. dec 2006 kl. 20:29 (CET)

forum[redigér]

Set i lyset af at forum er nede, kan man godt savne et ordentligt forum i forbindelse med wiki'en. At redigere en side med selvagte indrykninger er ikke min ide om et forum, desuden er integriteten af indlæg ikke intakt (ikke at det er noget praktisk problem, men alligevel) --Pli 5. jan 2007 kl. 19:58 (CET)

Ja det vil være dejligt med et geowiki underforum på geocachingforumet til at diskutere generelle ting i for hold til geowikien. Men er det noget meget artikelspecifikt synes jeg det er smartest at det forbliver på artiklernes diskussionssider. Så er det let at finde ud af om der er blevet diskuteret noget i forhold til en artikel man har tænkt sig at rette. --Annarella 5. jan 2007 kl. 21:45 (CET)
enig i at artikelspecifikt skal tilhøre siden, men generelle diskussioner som netop dette emne hører vel ikke til under min bruger ?
Nej, det var lige præcis det jeg mente :) --Annarella 5. jan 2007 kl. 22:33 (CET)

redigeringsknapper[redigér]

Under redigeringsboksen ville jeg gerne have nogle knapper (som wegges wiki) til de forskellige redigeringsmuligeheder, ellers akl man jo kunne dem udenad. --Pli 5. jan 2007 kl. 19:58 (CET)

Hvad er det for knapper du ser på wegges wiki som ikke er her? På Wegges wiki og på wikipedia er der under redigeringsboksen denne liste:
Særlige tegn: Á á É é Í í Ó ó Ú ú Ý ý À à È è  â Ê ê Ä ä Ë ë Ö ö Ü ü Ç ç Ñ ñ Ā ā Ē ē Ī ī Ō ō Ū ū ß Ð ð Þ þ Œ œ Æ æ Ø ø Å å Specialtegn: – — ~ | ° Skabelon: {{}} Wiki-link: [[]] Eksternt Link: []
Er det den du mener, eller er det knapperne over redigeringsboksen? Disse knapper ser jeg også her. Måske du har slået dem fra?
Prøv at gå ind i Brugerindstillinger (øverst på siden), vælg fanebladet redigering og sørg for at der er et flueben i Vis værktøjslinje til redigering --Annarella 5. jan 2007 kl. 21:45 (CET)
Den med specialtegnene, dem øverst har jeg. Endvidere kunne man jo bruge en oversigt over tilgængelige stubs ?? --Pli 5. jan 2007 kl. 21:55 (CET)
Du finder en liste over stubs her: Kategori:Ufærdige artikler (der er også et link til stubs (ufærdige artikler kaldes de vist der) på start her-siden, samt nedest på alle artikler, der erstubs (tryk på Ufærdige artikler blanct kategorierne)--Annarella 5. jan 2007 kl. 22:33 (CET)

menuer[redigér]

Jeg savner også en mulighed for at lave en hierakisk opbygning af samtlige sider. Som det er nu er det forbeholdt administratorer (som jeg ser det) at lave stubs, med disse oversigter. Desuden er det åbenbart en kotume at placere disse i bunden af en side, ikke just noget der fremmer overblikket. --Pli 5. jan 2007 kl. 20:00 (CET)

Alle kan lave stubs. Resten af dit spørgsmål forstår jeg ikke. Stubs med hierarkisk oversigt? Hvad mener du med det? :) --Annarella 5. jan 2007 kl. 21:45 (CET)
ok så er jeg ikke med på hvordan man laver stubs. mht. hierakisk oversigt, så her jeg ude efter noget menustruktur, og gerne placeret i toppen af siderne. --Pli 5. jan 2007 kl. 21:51 (CET)
Hvis du vil gøre en artikel til en stub, smider du bare {{stub}} nede i bunden af artiklen. Du sætter en artikel til stub, hvis den er så kort at den ikke beskriver det, der som minimum bør stå i den for at den er værd at læse. Når artiklen bliver skrevet videre på, og man er nogenlunde tilfreds fjerner man {{stub}} fra artiklen igen. Derved ikke sagt at den er perfekt eller færdig, men den er brugbar. :)
--Annarella 5. jan 2007 kl. 22:33 (CET)
Den er jeg med på, men det jeg mener er disse menubokse, jeg har nok brugt ordet stub forkert.. --Pli 5. jan 2007 kl. 22:41 (CET)
Ahh, jeg tror jeg ved hva du mener :D - Det er skabeloner, og de kan rigtignok være lidt svære at finde frem til. Men alle kan finde og rette i dem. For at gør det lettere, har jeg skrevet links til dem på min brugerside. Tryk på Annarella og se under afsnittet Skabeloner. :) --Annarella 5. jan 2007 kl. 22:51 (CET)