Brugerdiskussion:FitLineShop-dk

Fra Geowiki
Spring til navigation Spring til søgning

FitLineShop-dk er en dansk geocacher, der bor i Vodskov [1] lige nord for Aalborg i Nordjylland. FitLineShop-dk hedder til daglig Jakob Buch.

Jakob kommer oprindelig fra Randers. Han har tidligere boet i Randers i 25 år, Grenaa i 12 år og Munkerup i ½ år. I juni 2008 flyttede familien til Vodskov. Nogen gange er døtrene Regitze og Eliza med. Og et par gange har konen Trine også været med. Jakob arbejder til daglig som vinduespudser for ISS. I fritiden har han noget frivilligt arbejde i Aalborg MenighedsCenter.

FitLineShop-dk skriver om sig selv:[redigér]

Jeg startede med geocaching efter at have hørt om det i P4 Østjyllands Radio. Der gik dog længe, før jeg selv prøvede det af. I starten brugte jeg min Tomtom GPS fra bilen, men nu bruger jeg en Garmin GPSmap 60CSx. Den første cache var GC16XH8 Ofrende, som jeg fandt d. 10. nov 2007 i Grenaa. Jeg havde dog ikke helt forstået at jeg skulle finde en logbog, så det blev først gjort nogle dage senere. I løbet af det første år fandt jeg 400 geocacher. De er alle fundet i Danmark, på nær en, der er fundet i Zambia. En biting ved geocachingen, som jeg specielt godt kan lige, er de sporbare genstande TravelBugs og Geocoins. Jeg kan godt lide at se opfindsomheden, der er brugt til at designe de små genstande. Jeg har selv 5 TravelBugs og 11 Geocoins i omløb. Det er spændende at følge med i hvor de kommer frem.

Jeg finder som regel geocacherne når jeg er ude at køre, eller når jeg er i en by eller et sted, hvor de ligger. De bliver også fundet på vej til eller fra arbejde, eller i pauserne. Det er meget sjældent at jeg udelukkende kører afsted for at finde geocacher. Det kan dog ske, hvis der bliver offenliggjort en i nærheden af min bopæl, men det har ikke førsteprioitet. Min kone har noget familie i Tyskland. Og næste gang vi skal derned, skal der selvfølgelig findes nogle cacher og udlægges et par Geocoins.

Jeg har pr. 18. december 2008 lagt 5 cacher ud, men har flere på vej. Ved Grenaa har jeg oprettet 2 cacher, der er adopteret af Lemholt. I vinteren 2008 blev der også oprettet 2 cacher ved Gilleleje, som Team Samodor har adopteret.

Eksterne henvisninger[redigér]