Bruger:Jesper Team Joker-DK

Fra Geowiki
Spring til navigation Spring til søgning

Jesper startede med at geocache i oktober 2004, grejet var en MioMap 168 en PDA med indbygget gps, som jeg har endnu. Dengang kaldte jeg mig Jesperaarstid og nøjedes i stor udstrækning med at lede efter de cacher jeg naturligt kom forbi via mit job.

Siden skiftede jeg til navnet Team Joker-Dk. Fandt nogle hundrede cacher med en Garmin GPSMAP 60C som netop mens dette skrives er blevet solgt til en relativ ny geocacher i nordjylland. Siden Januar 2006 har jeg ejet en GPSMAP 60 CSx, det (foreløbige) ultimative geocaching værktøj. Desuden har jeg købt mig en bærbar pc, som er blevet et godt værktøj til dagligt på jobbet og som også sammen med et "3" turbomodem gør at jeg kan være online stort set overalt i landet.

Med til den nødvendige værktøjskasse er også følgende.: Masser af fritid, hvilket det selvfølgelig kniber med som selvstændig erhvervsdrivende - så grunden til at jeg alligevel har fundet 250 cacher i snit over de 3 år jeg har været med, er først og fremmest at nogle weekender er sat af til events, hvor der virkelig kan komme nogle stykker ind på kontoen. Selve jagt oplevelsen bliver ganske vist en anden, for rigtig mange af de cacher man finder på et event, finder man i hænderne på andre deltagere, ja nogen gange opstår der ligefrem kø for at komme til at skrive sig i logbogen. Events er hyggelige, socialt set, men jagtmæssigt minder de rigtig meget om fasanjagt på fasaner der er opdrættet i fangenskab og udsat i uhyre mængder 14 dage inden jagten.

Alt andet lige betyder dette at jeg er godt træt af formen, som nærmer sig geocaching for statistikkens skyld og så selvfølgelig det sociale aspekt som jeg finder vigtigt.

[[1]]