Bruger:Duejensen

Fra Geowiki
Skift til: Navigation, Søgning

duejensen er et familiehold. Vi kunne ligeså godt have hedde farogdøtre (men det var nok for tæt på et andet navn), da vi består af 2 piger og deres far.

Vi læste om geocaching i avisen i Maj 2006, og syntes at det lød spændende. Vi havde jo allerede en GPS (troede vi), og det lød herligt at kunne få nogle dejlige oplevelser i naturen.

Vi forsøgte os lidt frem med vores PDA med TomTom på, men fandt jo hurtigt ud af at TomTom er ganske fin til Bilnavigation, men så snart man skal væk fra vejene er TomTom noget nær ubrugeligt. Vi havde et par forgæves ture i omegnen af hvor vi bor.

Vi læste så om GPSTuner og fik anskaffet det, det hjalp noget en PDA er nu en gang ikke særlig praktisk i naturen, så vi gik på jagt efter en håndholdt GPS.

På det tidspunkt var størsteparten af danske geocachere ved at skifte til GPSmap 60CSx - vi synes dog det var mange penge til en begynder GPS, og da på det tidpunkt kunne købe en Etrex Legend CX på tilbud i Kvickly, besluttede vi os for sådan en. Noget tid senere købte vi så også en 60CSx - vi var blevet bidt af det.

Det varierer lidt hvor mange af familien der deltager på geocaching, nogle gange er det os alle tre, andre gange er det kun faderen i familien, og en sjælden gang i mellem er kun en af pigerne med.

Som mange andre oplevede vi at efterhånden som vi fandt flere og flere caches blev vi mere og mere rutinerede - og dermed blev det nemmere og nemmere.

Men så den 24. September var vi på tur til Lyden af en Cache sammen med MaMiFKa. Turen endte lidt brat, og betød en længere og helt ufrivilig pause fra geocaching.