1. April

Fra Geowiki
Spring til navigation Spring til søgning

Gækkeren har slået sig løs Aprisnar i geocacherkredse

2006: Der bliver oprettet en cache ved navn GCV4A9 Eiffeltårnet, cachen blev senere omdøbt, og er nu arkiveret. Eiffeltårnet var en højspændingsmast.

2007: TPN poster dette glade budskab på forum søndag 1. april 2007: GPS-butikken i Fields følger åbenbart med her på tråden om de lidt høje priser på Garmins GPS'er. Da jeg hentede reklamerne så jeg, at de idag mellem kl. 14 og 15 udlodder 5 stk. Garmin 60 CSx til den nette pris af 995,- kr. Dog maks et stk. pr. kunde. Det vides ikke hvor mange der gik forgæves.

2016: Groundspeak annoncerede at nu kom der geocaching i rummet:

"We are excited to announce a brand new feature today: Galaxy Search! Plan your greatest geocaching adventure yet: http://bit.ly/galaxysear

Learn more: http://bit.ly/enggalax"

Under brugerprofilen Master of the Universe frigav de en geoart formet som en UFO bestående af earth cacher, multier, mysteries, traditionelle og en enkelt wherigo cache. Cacherne blev logget af en masse geocachere rundt omkring i verden med nogle ret sjove logs om f.x. deres besøg på månen. Logs på cacherne blev senere ændret til noter og de souvenirs man har fået tildelt på baggrund af cacherne skulle blive fjernet, så ens statistik ikke bliver berørt.