Wherigo\\kit

Fra Geowiki
Spring til navigation Spring til søgning

En meget fin Web-baseret builder til at lave Wherigo cartridges, lavet af RangerFox. Klassiske Wherigo's, hvor man typisk går en tur igennem et antal zoner og svarer på spørgsmål, kan laves enkelt og elegant. Man kan også vælge, at bruge builderen til at lave et udkast, og så efterfølgende importere i en mere avanceret Wherigo Builder (f.eks. Urwigo) for videre redigering.

Man kan også bruger Wherigo\\kit til at afprøve Wherigo cartridges i en Web-baseret emulator (også cartridges man ikke selv har bygget).

Wherigo\\kit findes på [[1]].

Slutteligt skal nævnes at Web-Emulatoren er en del af et initiativ, som et et par af medlemmerne bag WherigoFoundation har sat sig for, nemlig en general Wherigospiller, som kan være fælles motor for afspillere til både Android, iPhone, Windows phone og Web-browser. Dette ser lovende ud, men det er uklart hvornår resultatet er klart til Android, iPhone og Windows. En sådan fælles motor ville kunne afhjælpe problemer, som opstår pga. forskelligheder mellem de forskellige Wherigo-afspillere.