TwinCamp/Jesper

Fra Geowiki
Version fra 15. sep 2013, 05:39 af 94.146.239.143 (Diskussion) 94.146.239.143 (Diskussion)
(forskel) ←Ældre version | Nuværende version (forskel) | Nyere version→ (forskel)
Spring til navigation Spring til søgning

TwinCamp/Jesper der bor ved Sorø.

Jeg startede med at geocache i efteråret 2004, da jeg søgte nye udfordringer for min MioMap168 PDA/GPS. Inden den blev købt i foråret 2004 havde jeg også en GPS27 - en Garmin GPS mus jeg brugte sammen med en bærbar til at løse nogle transport opgaver med i 2000 og 2001. Jeg skulle bl.a besøge og aflevere reklamemateriale til samtlige Statoil tankstationer i DK - dengang var der 204 af dem.

TwinCamp er det tredie geocachernavn jeg har brugt. Jeg startede med at kalde mig[1] Jesperaarstid pg.a mit job med at distribuere for firmaet www.aarstiderne.com - et job jeg stadig har og har bestredet siden 2001. Div. veninder jeg slæbte med i skoven for at geocache ville så også gerne være en del af navnet, så det blev udskiftet med Team Joker. Til dels blev navnet valgt fordi den bil jeg dengang oftest brugte var en venindes VW Golf Joker - og dels fordi JO også er mine initialer. I Januar 2006 rendte jeg første gang på Stine, der dengang hed Sejlerpigen og som jeg sammen med en masse andre, deltog i et Natevent ved Hvalsø med. Jeg havde den nat følgeskab med en gammel klassekammerat fra folkeskolen - 38 år tidligere, og havde derfor ikke lige lagt mærke til Stine. Men Stine må have lagt mærke til mig, for hun mailede mig kort tid efter - og derefter mødes vi første gang hos Stine i Nyborg - resten er blot historie og en masse cacher senere.

I løbet af sommeren 2008 skiftede jeg og vi så igen navn - også denne gang blev det til dels vores befordringsmiddel der måtte lægge navn til - næsten da. I foråret 2007 blev vi enige om sammen at købe en brugbar geocacherbil - jeg havde set en brugt Peugoet Partner med Twin-Camp [2]telt til, sat til salg i Slagelse - ingen af os havde råd til denne alene, men sammen kunne vi godt klare prisen - og sådan blev det så. Den har siden bragt os land og rige rundt nogle gange.

Omkring 1. Februar 2011 sluttede makkerskabet så mellem Stine og jeg. Stine beholdt bilen der er omtalt tidligere, mens jeg overtog den campingvogn vi sammen købte i sommeren 2009. Siden September 2011 har Bente været min faste makker. Dette makkerskab sluttede så også i sommeren 2012. Garmin og Vodka går ikke godt i spænd.

Eksterne henvisninger[redigér]