Forskel mellem versioner af "Stash note"

Fra Geowiki
Spring til navigation Spring til søgning
(links)
Linje 1: Linje 1:
 
''Stash note'' eller også kaldet muggler-info, er et, gerne lamineret, stykke papir med en forklaring til ikke-geocachere [[muggler]]e om, hvad geocaching er.
 
''Stash note'' eller også kaldet muggler-info, er et, gerne lamineret, stykke papir med en forklaring til ikke-geocachere [[muggler]]e om, hvad geocaching er.
  
På [http://www.geocaching.com/seek/ geocaching.com's hjemmeside] er der en række forslag til udgaver af disse, på forskellige sprog. Print en ud, i Danmark gerne på dansk, og evt. engelsk/tysk afhængig af hvilken del af landet cachen skal lægges.
+
På [http://www.geocaching.com/seek/ geocaching.com's hjemmeside] er der en række forslag til udgaver af disse, på forskellige sprog. Print en ud, i Danmark gerne på dansk, og evt. engelsk/tysk afhængig af hvilken del af landet cachen skal lægges. Endvidere findes der alternative udforminger på dansk [http://www.rontved.dk/gcnote.htm her]. Disse forslag er muligvis bedre, idet de indeholder information om, hvordan en muggler kan kontakte geocaching.dk.

Versionen fra 11. feb 2007, 19:52

Stash note eller også kaldet muggler-info, er et, gerne lamineret, stykke papir med en forklaring til ikke-geocachere mugglere om, hvad geocaching er.

geocaching.com's hjemmeside er der en række forslag til udgaver af disse, på forskellige sprog. Print en ud, i Danmark gerne på dansk, og evt. engelsk/tysk afhængig af hvilken del af landet cachen skal lægges. Endvidere findes der alternative udforminger på dansk her. Disse forslag er muligvis bedre, idet de indeholder information om, hvordan en muggler kan kontakte geocaching.dk.