Forskel mellem versioner af "Stash note"

Fra Geowiki
Spring til navigation Spring til søgning
(oplæg)
 
(links)
Linje 1: Linje 1:
''Stash note'' eller også kaldet muggler-info, er et, gerne lamineret, stykke papir med en forklaring til ikke-geocachere [[muggler]e om, hvad geocaching er.
+
''Stash note'' eller også kaldet muggler-info, er et, gerne lamineret, stykke papir med en forklaring til ikke-geocachere [[muggler]]e om, hvad geocaching er.
  
På geocaching.com's hjemmeside er der en række forslag til udgaver af disse, på forskellige sprog. Print en ud, i Danmark gerne på dansk, og evt. engelsk/tysk afhængig af hvilken del af landet cachen skal lægges.
+
[http://www.geocaching.com/seek/ geocaching.com's hjemmeside] er der en række forslag til udgaver af disse, på forskellige sprog. Print en ud, i Danmark gerne på dansk, og evt. engelsk/tysk afhængig af hvilken del af landet cachen skal lægges.

Versionen fra 1. feb 2007, 17:07

Stash note eller også kaldet muggler-info, er et, gerne lamineret, stykke papir med en forklaring til ikke-geocachere mugglere om, hvad geocaching er.

geocaching.com's hjemmeside er der en række forslag til udgaver af disse, på forskellige sprog. Print en ud, i Danmark gerne på dansk, og evt. engelsk/tysk afhængig af hvilken del af landet cachen skal lægges.