SpoilerSync

Fra Geowiki
Version fra 22. feb 2007, 21:46 af Pli (Diskussion | bidrag) Pli (Diskussion | bidrag) (oplæg - citat fra mit indlæg på forum)
(forskel) ←Ældre version | Nuværende version (forskel) | Nyere version→ (forskel)
Spring til navigation Spring til søgning

Spoilersync

Spoilersync virker sådan at du angiver en *.gpx fil eller en *.loc fil som input og en mappe som output. Du vil nu, afhængigt af afkrydsninger, få de billeder der hører til cacherne i inputfilen, ført over i den angivne mappe.

Ved at angive at denne mappe ligger som under-mappe der hvor du synkroniserer filer mellem din PDA og din stationære PC, får du herved overført spoiler-billederne til din PDA, og de er bekvemt ved hånden når du er ude i naturen.

Programmet er sat op fra starten til kun at downloade billeder der er navngivet "spoiler" men det kan være en god ide at slå fra, idet nogle danske geocachere skriver "spoler" istedet. Endvidere kan andre navne også forekomme.

Programmet er endvidere sat op til at vente et vist antal sekunder mellem hver cache, hvilket er for at forhindre at geocaching.com spærrer din adgang til deres site, idet sådan trafik anses for overbelastning. Det er således på eget ansvar at sætte dette tal ned !

kan downloades her