Forskel mellem versioner af "POI"

Fra Geowiki
Spring til navigation Spring til søgning
(En start på noget om POI)
 
m
Linje 1: Linje 1:
'''Point of Interest''' (ofte forkortet som POI) er en speciel form for [[waypoint]]s, der ofte følger med kortmateriale til [[GPS|GPS-modtagere]]. Typiske eksempler er adresser påspisesteder, tankstationer etc. I mange navigationssystemer er det muligt at tilføje flere interessepunkter end dem der følger med kortmaterialet.  
+
'''Point of Interest''' (ofte forkortet som '''POI''') er en speciel form for [[waypoint]]s, der ofte følger med kortmateriale til [[GPS-modtager]]e. Typiske eksempler er adresser på spisesteder, tankstationer osv. I mange navigationssystemer er det muligt at tilføje flere interessepunkter end dem der følger med kortmaterialet.  
  
 
== Eksterne henvisninger ==
 
== Eksterne henvisninger ==
 +
* http://www.reneboe.dk/article.php/poi_icons - [[Prospero_DK]]'s vejledning i oprettelse af brugerdefinerede waypoints med geocaching symboler.
 +
* http://www.garmin.com/products/poiloader/ - Værktøj til installation af POI på [[Garmin]] GPS-modtagere.
  
* http://www.reneboe.dk/article.php/poi_icons - [[Prospero_DK]]'s vejledning i oprettelse af brugerdefinerede waypoints med geocaching symboler.
 
* http://www.garmin.com/products/poiloader/ - Værktøj tilinstallation af POI på [[Garmin]] GPS-modtagere.
 
  
 
{{stub}}
 
{{stub}}

Versionen fra 17. dec 2006, 01:23

Point of Interest (ofte forkortet som POI) er en speciel form for waypoints, der ofte følger med kortmateriale til GPS-modtagere. Typiske eksempler er adresser på spisesteder, tankstationer osv. I mange navigationssystemer er det muligt at tilføje flere interessepunkter end dem der følger med kortmaterialet.

Eksterne henvisninger


5procent.png Denne artikel er kun påbegyndt.
Hvis du ved mere om emnet kan du hjælpe Geowikien ved at udvide den.