Redigerer MygRa

Spring til navigation Spring til søgning

Advarsel: Du er ikke logget på. Din IP-adresse vil blive offentligt tilgængelig, hvis du foretager nogen ændringer. Hvis du logger på eller opretter en konto vil dine redigeringer blive tilskrevet dit brugernavn, og du vil få flere andre fordele.

Redigeringen kan fjernes. Kontroller venligst sammenligningen herunder for at bekræfte at det er hvad du ønsker at gøre, og gem så ændringerne for at fuldføre fjernelsen.

Nuværende version Din tekst
Linje 1: Linje 1:
'''MygRa''' er et jysk [[geocacher]]-team bestående af Dorte (Ra) og Steen (Myg). De har [[geocaching|geocachet]] siden 1. januar 2005, og er med næsten 4.000 fundne [[cache]]r blandt de mest aktive geocachere i Danmark.
+
'''MygRa''' er et jysk geocacher[[team]] bestående af Dorte og Steen. De har [[geocaching|geocachet]] siden 1. januar 2005, og er med over 1000 fundne [[cache]]r blandt de mest aktive [[geocacher]]e i Danmark.
 
   
 
   
MygRa geocacher altid sammen, og gerne i selskab med andre geocachere på en [[fællescaching|fællestur]] eller til et [[event]].
+
Mygra geocacher altid sammen, og gerne i selskab med andre geocachere på en [[fællescaching|fællestur]] eller til et [[event]].
  
== Eksterne henvisninger ==
+
== Eksterne henvisninger==
 
[http://www.geocaching.com/profile/?guid=c1f20e70-4f0d-46c2-98cc-902e6ca9f167 MygRas profil på geocaching.com]
 
[http://www.geocaching.com/profile/?guid=c1f20e70-4f0d-46c2-98cc-902e6ca9f167 MygRas profil på geocaching.com]
  
  
{{geocacherbillede mangler}}
+
{{billede mangler}}
  
 
[[Kategori:Geocacher-biografier]]
 
[[Kategori:Geocacher-biografier]]

Du er nu i færd med at redigere en artikel i Geowikien

  • Det du skriver vil blive udgivet under Attribution-ShareAlike 4.0 International (se Geowiki:Ophavsret for flere oplysninger)
  • Hvis du ikke ønsker at din tekst skal udsættes for nådesløse redigeringer og at den kan blive kopieret efter forgodtbefindende, så skal du ikke placere den her.
  • Du lover os også, at du selv har forfattet teksten, kopieret den fra en public domain-kilde eller tilsvarende fri kilde. (Læg ALDRIG materiale her, som er beskyttet af andres ophavsret uden deres tilladelse)
Afbryd Hjælp til redigering (åbner i et nyt vindue)