Redigerer Golden Horns Geocoin

Spring til navigation Spring til søgning

Advarsel: Du er ikke logget på. Din IP-adresse vil blive offentligt tilgængelig, hvis du foretager nogen ændringer. Hvis du logger på eller opretter en konto vil dine redigeringer blive tilskrevet dit brugernavn, og du vil få flere andre fordele.

Redigeringen kan fjernes. Kontroller venligst sammenligningen herunder for at bekræfte at det er hvad du ønsker at gøre, og gem så ændringerne for at fuldføre fjernelsen.

Nuværende version Din tekst
Linje 13: Linje 13:
 
== Om mønten ==
 
== Om mønten ==
  
Mønten er designet af [[Mcoplevelser.dk]] som et forslag i forum-konkurrencen om at blive den "officielle" danske geocoin 2008. Imidlertid kunne der ikke opnås enighed om betingelserne for at benytte det danske geocaching logo samt teksten "geocaching.dk" på mønten, og forslaget blev derfor trukket tilbage, på trods af at det var et af de mest populære designs. Mønten blev derefter fremstillet af Mcoplevelser og [[gjensen]] i samarbejde (uden dansk logo og geocaching.dk tekst), og den sælges gennem [[geocoin.dk]].
+
Mønten er designet af [[Mcoplevelser.dk]] som et forslag i forum-konkurrencen om at blive den "officielle" danske geocoin 2008. Imidlertid kunne der ikke opnås enighed om betingelserne for at benytte det danske geocaching logo samt teksten "geocaching.dk" på mønten, og forslaget blev derfor trukket tilbage, på trods af at det var et af de mest populære designs. Mønten blev derefter fremstillet af Mcoplevelser og [[gjensen]] i samarbejde (uden dansk logo og geocaching.dk tekst), og sælges gennem [http://www.geocoin.dk geocoin.dk].  
  
 
== Produktion ==
 
== Produktion ==

Du er nu i færd med at redigere en artikel i Geowikien

  • Det du skriver vil blive udgivet under Attribution-ShareAlike 4.0 International (se Geowiki:Ophavsret for flere oplysninger)
  • Hvis du ikke ønsker at din tekst skal udsættes for nådesløse redigeringer og at den kan blive kopieret efter forgodtbefindende, så skal du ikke placere den her.
  • Du lover os også, at du selv har forfattet teksten, kopieret den fra en public domain-kilde eller tilsvarende fri kilde. (Læg ALDRIG materiale her, som er beskyttet af andres ophavsret uden deres tilladelse)
Afbryd Hjælp til redigering (åbner i et nyt vindue)

Skabelon der er brugt på denne side: