Geowiki:Licensændring

Fra Geowiki
Spring til navigation Spring til søgning

Fra 12/12-2006 er licensen for Geowiki ændret til CC by-sa 2.5. Baggrunden for ændringen er de spørgsmål der er rejst på Geocaching.dk forum. Da det aldrig har været hensigten at indholdet på geowikien skulle spærres inde, men derimod skulle være brugbart for alle geocachere der kan bruge det, har jeg (Wegge) besluttet at ændre licensen. Da det er en ret væsentlig ændring i forhold til folk der har bidraget, er det nødvendigt at folk der har bidraget til geowikien inden 12/12-2006 tilkendegiver om de vil acceptere den nye licens eller ej.

Bidragydernes tilbagemeldinger

For at skrive under enten for eller imod, skriver du 1 stjerne og 4 tilder (* ~~~~). Når du trykker "gem side" bliver det oversat til dit brugernavn på geowikien og tidsstempel.

Accept af ny licens

Hvis du er indforstået med at dine bidrag til geowikien der er dateret før 12/12-2006 fremover licenseres under CC by-sa 2.5 (se link ovenfor), bedes du skrive dig på nedenstående liste. Har du lavet redigeringer uden at være logget ind, vil din IP-adresse være listet som bidragyder. I disse tilfælde, må du gerne lave en markering fra samme IP.

Kan ikke acceptere ny licens

Hvis du ikke kan acceptere at licensbetingelserne ændrer sig, må du gerne tilkendegive det her. Det gør det lidt nemmere at holde styr på om der er kommet tilbagemeldinger fra alle.