Geowiki:Generelle forbehold

Fra Geowiki
Spring til navigation Spring til søgning

Ophavsret

Det tekstmæssige indhold af geowikien er som udgangspunkt frigivet efter Creative Commons CC-sa-2.5. Den ultrakorte uddgave af den licens er at du kan benytte materialet fra geowiki til hvad du har lyst til, med kildeangivelse, og under forudsætning af at du giver andre de samme muligheder for at bruge din viderebearbejdning.

Hvad angår billeder, er der for hvert enkelt billede angivet hvilken licens der er for en anden anvendelse af dem. Hvis der ikke angives en billedlicens ved upload af billeder, skal enhver videre anvendelse af dem aftales direkte med billedets ophavsretsindehaver.

Se iøvrigt Bekendtgørelse af lov om ophavsret for alle detaljerne. Det er den enkelte bidragyders ansvar at respektere andres ophavsret. I tilfælde hvor tredjeparts ophavsret er krænket,vil materialet blive fjernet uden varsel.

Alt det andet med småt

Hverken geowiki eller de enkelte bidragydere kan gøres ansvarlig for direkte eller indirekte skader, der opstår som følge af forkerte eller mangelfulde oplysninger. I dagligdags termer betyder det at det er op til hver enkelt at tænke sig om. Endvidere gives der ingen garantier for tilgængelighed, datasikkerhed, adgang til brug, eller noget som helst andet. Det betyder i korte træk at hver gang du kan bruge geowikien til noget, bør være lykkelig.