Forskel mellem versioner af "Geotjekker"

Fra Geowiki
Spring til navigation Spring til søgning
m (Ny funktionalitet i geotjek.dk omtalt)
m
Linje 1: Linje 1:
Som udlægger af en [[Mystery cache]] kan man ønske at give folk mulighed for at verificere koordinaterne, inden de begynder at lede efter den. Især i tilfælde hvor de beregnede koordinater er omgærdet af en del tvivl, kan det være en god ide at tilføje en kontrolmulighed. Der findes indtil flere webbaserede services, der giver mulighed for tilføjelse af koordinattjek:
+
Som udlægger af en [[mystery cache]] kan man ønske at give folk mulighed for at verificere koordinaterne, inden de begynder at lede efter den. Især i tilfælde hvor de beregnede koordinater er omgærdet af en del tvivl, kan det være en god ide at tilføje en kontrolmulighed. Der findes indtil flere webbaserede services, der giver mulighed for tilføjelse af koordinattjek:
  
 
* [http://geotjek.dk/ Geotjek]  
 
* [http://geotjek.dk/ Geotjek]  
Linje 6: Linje 6:
 
* [http://www.nmgeocaching.com/check.php New Mexico Geocaching]
 
* [http://www.nmgeocaching.com/check.php New Mexico Geocaching]
  
Den danske geotjek.dk er meget nem at arbejde med, og giver mange muligheder for både den der ejer og den der leder efter en cache.
+
Den danske Geotjek er meget nem at arbejde med og giver mange muligheder for både [[cacheejer]]en og den der leder efter en cache. Her har du som cacheejer mulighed for at vise nyttige oplysninger til den der skal finde din cache. Du kan selv bestemme om brugeren skal ramme koordinaterne helt nøjagtigt, eller om du accepterer en vis tolerance (fx fordi der skal konverteres, måles eller afrundes undervejs). Tolerancen kan sættes på op til 99999 meter. I de fleste tilfælde skal man opgive de præcise koordinater eller ramme inden for 10-20 meter.
  
Med [http://www.geotjek.dk/ www.Geotjek.dk] får du som cache ejer mulighed for at indtaste nyttige oplysninger til den der skal finde din cache. Du kan selv bestemme om brugeren skal ramme koordinaterne helt nøjagtigt, eller om du accepterer en vis tolerance (fx fordi der skal konverters, måles eller afrundes undervejs). Tolerancen kan sættes på op til 99999 meter. Typisk skal man dog ramme "spot on", eller indenfor 10-20 meter.
+
Geotjek er udviklet af den danske geocacher ''ichicken''.
 
 
Geotjek.dk er udviklet af den danske geocacher ichicken.
 

Versionen fra 8. maj 2010, 10:31

Som udlægger af en mystery cache kan man ønske at give folk mulighed for at verificere koordinaterne, inden de begynder at lede efter den. Især i tilfælde hvor de beregnede koordinater er omgærdet af en del tvivl, kan det være en god ide at tilføje en kontrolmulighed. Der findes indtil flere webbaserede services, der giver mulighed for tilføjelse af koordinattjek:

Den danske Geotjek er meget nem at arbejde med og giver mange muligheder for både cacheejeren og den der leder efter en cache. Her har du som cacheejer mulighed for at vise nyttige oplysninger til den der skal finde din cache. Du kan selv bestemme om brugeren skal ramme koordinaterne helt nøjagtigt, eller om du accepterer en vis tolerance (fx fordi der skal konverteres, måles eller afrundes undervejs). Tolerancen kan sættes på op til 99999 meter. I de fleste tilfælde skal man opgive de præcise koordinater eller ramme inden for 10-20 meter.

Geotjek er udviklet af den danske geocacher ichicken.