Forskel mellem versioner af "Geotjekker"

Fra Geowiki
Spring til navigation Spring til søgning
m
m (sproglig)
Linje 1: Linje 1:
Som udlægger af en [[Mystery cache]] kan man ønske at give folk mulighed for at verificere koordinaterne, inden de begynder at lede efter den. Især i tilfælde hvor den beregnede koordinat er omgærdet af en del tvivl, kan det være en god ide at tilføje en kontrolmulighed. Der findes indtil flere webbaserede services, der giver mulighed for tilføjelse af koordinattjek:
+
Som udlægger af en [[Mystery cache]] kan man ønske at give folk mulighed for at verificere koordinaterne, inden de begynder at lede efter den. Især i tilfælde hvor de beregnede koordinater er omgærdet af en del tvivl, kan det være en god ide at tilføje en kontrolmulighed. Der findes indtil flere webbaserede services, der giver mulighed for tilføjelse af koordinattjek:
  
 
* [http://geotjek.dk/ Geotjek]  
 
* [http://geotjek.dk/ Geotjek]  

Versionen fra 26. mar 2008, 20:12

Som udlægger af en Mystery cache kan man ønske at give folk mulighed for at verificere koordinaterne, inden de begynder at lede efter den. Især i tilfælde hvor de beregnede koordinater er omgærdet af en del tvivl, kan det være en god ide at tilføje en kontrolmulighed. Der findes indtil flere webbaserede services, der giver mulighed for tilføjelse af koordinattjek:

Den danske geotjek.dk er meget nem at arbejde med, og giver mange muligheder for både den der ejer og den der leder efter en cache.