Forskel mellem versioner af "Geotjekker"

Fra Geowiki
Spring til navigation Spring til søgning
(Kort artikel om geocheckere)
 
m (Tilføjet geotjek.dk og retter stavefejlen "check" >> "tjek")
Linje 1: Linje 1:
Som udlægger af en [[Mystery cache]] kan man ønske at give folk mulighed for at verificere koordinaterne, inden de begynder at lede efter den. Især i tilfælde hvor den beregnede koordinat er omgærdet af en del tvivl, kan det være en god ide at tilføje en kontrolmulighed. Der findes indtil flere webbaserede services, der giver mulighed for tilføjelse af koordinatcheck:
+
Som udlægger af en [[Mystery cache]] kan man ønske at give folk mulighed for at verificere koordinaterne, inden de begynder at lede efter den. Især i tilfælde hvor den beregnede koordinat er omgærdet af en del tvivl, kan det være en god ide at tilføje en kontrolmulighed. Der findes indtil flere webbaserede services, der giver mulighed for tilføjelse af koordinattjek:
  
* [http://www.geochecker.com/ Geochecker]  
+
* [http://www.geochecker.com/ Geochecker]
 +
* [http://geotjek.dk/ Geotjek]  
 
* [http://evince.locusprime.net/cgi-bin/index.cgi Locusprime]
 
* [http://evince.locusprime.net/cgi-bin/index.cgi Locusprime]
 
* [http://www.nmgeocaching.com/check.php New Mexico Geocaching]
 
* [http://www.nmgeocaching.com/check.php New Mexico Geocaching]

Versionen fra 24. mar 2008, 22:35

Som udlægger af en Mystery cache kan man ønske at give folk mulighed for at verificere koordinaterne, inden de begynder at lede efter den. Især i tilfælde hvor den beregnede koordinat er omgærdet af en del tvivl, kan det være en god ide at tilføje en kontrolmulighed. Der findes indtil flere webbaserede services, der giver mulighed for tilføjelse af koordinattjek: