Forskel mellem versioner af "GeoSMSlisten"

Fra Geowiki
Spring til navigation Spring til søgning
m (Rettet BOGT)
(Tilføjelse vedr. kontakt til CO)
Linje 1: Linje 1:
'''GeoSMSlisten''' er en dansk service hvor geocachere kan offentliggøre deres telefonnumre til hinanden. Den kan bruges som webapp[https://geosmslisten.dk/], eller man kan installere en app på sin telefon. Grundformålet med listen er at man kan søge hjælp hos en anden geocacher når man ude i marken har vanskeligt ved at finde en cache.
+
'''GeoSMSlisten''' er en dansk service hvor geocachere kan offentliggøre deres telefonnumre til hinanden. Den kan bruges som webapp[https://geosmslisten.dk/], eller man kan installere en app på sin telefon. Grundformålet med listen er at man kan søge hjælp hos CO eller en anden geocacher når man ude i marken har vanskeligt ved at finde en cache.
  
  

Versionen fra 9. feb 2020, 20:34

GeoSMSlisten er en dansk service hvor geocachere kan offentliggøre deres telefonnumre til hinanden. Den kan bruges som webapp[1], eller man kan installere en app på sin telefon. Grundformålet med listen er at man kan søge hjælp hos CO eller en anden geocacher når man ude i marken har vanskeligt ved at finde en cache.


GeoSMSlisten blev oprettet som websted i februar 2020. Ideen er at den skal åbne i almindelig drift i marts 2020. Den styres af geocacherne moyd[2] og BOGT[3]. Abonnementet, der skal dække driftsomkostningerne, koster 20 kr. for 24 måneder.

GeoSMSlisten er en efterfølger til GeoSMS listen 3.01, som lukkede i maj 2018.