Redigerer Gade

Spring til navigation Spring til søgning

Advarsel: Du er ikke logget på. Din IP-adresse vil blive offentligt tilgængelig, hvis du foretager nogen ændringer. Hvis du logger på eller opretter en konto vil dine redigeringer blive tilskrevet dit brugernavn, og du vil få flere andre fordele.

Redigeringen kan fjernes. Kontroller venligst sammenligningen herunder for at bekræfte at det er hvad du ønsker at gøre, og gem så ændringerne for at fuldføre fjernelsen.

Nuværende version Din tekst
Linje 1: Linje 1:
[[Billede:sig_gade.jpg|thumb|Gades signatur-terninger]]
+
[[billede:Hr-gade.jpg|thumb|69px|Gades Siluet]]
:[[Billede:Flertydig.jpg|19px]] ''Denne artikel handler om geocacheren Gade. Se også [[Gade (beregningsteknik)]].
 
 
'''Gade''' er en meget aktiv og opfindsom [[geocacher]]. Gade er den første danske geocacher som har gemt over 100 cacher. Denne milepæl blev nået 19. november 2006. Den 15. januar 2007 var Gades status 1.111 fundne og 111 gemte caches.
 
'''Gade''' er en meget aktiv og opfindsom [[geocacher]]. Gade er den første danske geocacher som har gemt over 100 cacher. Denne milepæl blev nået 19. november 2006. Den 15. januar 2007 var Gades status 1.111 fundne og 111 gemte caches.
  
[[Billede:1111-111.jpg|1111-111]]  
+
[[billede:1111-111.jpg|1111-111]]  
  
I Gades [[Forum#Stat Bar signatur|Stat bar]] er følgende berømte citat:[http://da.wikipedia.org/wiki/Jacta_est_alea '''Jacta est alea'''], hvis du klikker på citatet kan du se hvor det er fra. Det hentyder til Gades [[signaturting]] som er en terning, hvor "1" er udskiftet med Gades silhuet.
+
En typisk Gade cache er en [[micro]] i byen (typisk København eller Frederiksberg), med en spøjs opgave. Mange Gade cacher skal findes ved at løse en opgave, som ikke er specielt kompliceret, men som giver et HELT forkert resultat hvis man ikke løser opgaven rigtigt. Her er et eksempel på en opgave:
  
Gade har opfundet og lagt navn til en beregningsteknik til [[slutkoordinater]], som altså kaldes en [[Gade (beregningsteknik)|Gade]].
+
Der skal du finde nogle tal.
  
Gade er initiativtager til [[Radio NatCachen]], som er en lokalradio på Frederiksberg.
+
Cifrene i tallene du finder skal sorteres i stigene rækkefølge, f.eks.:
 +
Hvis tallene er 6, 17, 9 og 6 stilles tallene således op:
 +
16679 så fuldendes rækken således med de tal der mangler 16679023458 nu er:
 +
a=1, b=6, c=6, d=7, e=9, f=0, g=2, h=3, i=4, j=5 og k=8
  
== En typisk Gade-cache ==
+
Dette var bare et eksempel.
[[Billede:Hr-gade.jpg|thumb|Gades Silhuet]]
 
En typisk Gade-cache er en [[micro]] i byen (typisk København eller Frederiksberg), udformet som [[multi-cache]], hvor man skal samle nogle tal sammen og derefter ''[[Gade (beregningsteknik)|lave en Gade]]''.
 
  
== Eksterne henvisninger ==
+
Cachen ligger så på:
  
* [http://www.geocaching.com/profile/?guid=0638b36f-476f-4ec8-9eac-6da3c392b150 Gades profil på geocaching.com]
+
N 55°4a.khe - E 012°3h.dge
 +
 
 +
Ovenstående eksempel er baseret på oplysninger fra [http://www.geocaching.com/seek/cache_details.aspx?wp=GCQD53 Bien (GCQD53)], og leder ''ikke'' til cachen.
 +
 
 +
I Gade's Stat-bar er følgende berømte citat:[http://da.wikipedia.org/wiki/Jacta_est_alea '''Jacta est alea'''], vis du klikker på citatet kan du se hvor det er fra.
 +
 
 +
==Eksterne henvisninger==
 +
[http://www.geocaching.com/profile/?guid=0638b36f-476f-4ec8-9eac-6da3c392b150 Gades profil på geocaching.com]
  
 
[[Kategori:Geocacher-biografier]]
 
[[Kategori:Geocacher-biografier]]

Du er nu i færd med at redigere en artikel i Geowikien

  • Det du skriver vil blive udgivet under Attribution-ShareAlike 4.0 International (se Geowiki:Ophavsret for flere oplysninger)
  • Hvis du ikke ønsker at din tekst skal udsættes for nådesløse redigeringer og at den kan blive kopieret efter forgodtbefindende, så skal du ikke placere den her.
  • Du lover os også, at du selv har forfattet teksten, kopieret den fra en public domain-kilde eller tilsvarende fri kilde. (Læg ALDRIG materiale her, som er beskyttet af andres ophavsret uden deres tilladelse)
Afbryd Hjælp til redigering (åbner i et nyt vindue)