Duejensen

Fra Geowiki
Spring til navigation Spring til søgning

Duejensen er et dansk geocacher-hold der består af en voksen (Søren) og to børn (Amalie og Louise).

Det varierer lidt hvor mange af familien der deltager på geocaching, nogle gange er det alle tre, andre gange er det kun faderen i familien, og en sjælden gang i mellem er kun en af pigerne med.

Duejensens uheld

På en fællestur til Hedeland med MaMiFKa kom faderen galt af sted under jagten på Lyden af en Cache. På vej væk fra cachen, trådte han meget uheldigt og foden gled i det våde græs. En ambulance blev tilkaldt, og de måtte efterfølgende have assistance af brandvæsenet, for at bære ham hen til ambulancen.

På skadestuen viste det sig at der var tale om to brud, dels i skinnebensknoglen, dels i anklen.

Han fik indopereret en 15 cm lang metalskinne, der blev sat fast i knoglen med 7 små skruer, og anklen blev indsat en 6 cm lang skrue, på tværs af foden.

Efterfølgende stod den på 6 uger i gips - uden at måtte støtte på benet. To uger efter gipsen kom af, blev han opereret endnu engang - denne gang skulle den lange skrue ud af anklen.

Efter at have haft et ben og ikke mindst en fod i gips i 6 uger, er der ikke megen fleksibilitet i hverken muskler eller sener, så efterfølgende var der behov for genoptræning.

I skrivende stund (December 2006) var han stadig under genoptræning - men dog nu i stand til at køre bil, passe sit arbejde, og naturligvis: tage på geocaching igen.

Eksterne henvisninger


Exquisite-gphoto.png Denne artikel kan blive bedre, hvis der indsættes et (bedre) billede.
Har du et billede der passer til denne artikel, kan du uploade det ved hjælp af "Læg en fil op" i venstremenuen.