Diskussion:Naturstyrelsen

Fra Geowiki
Spring til navigation Spring til søgning

Det kræver brugeroprettelse på geocaching.dk at bruge den formular til at anmelde skatte, til SNS. Er der en, som kender en alternativ (mere direkte) vej til SNS, når man vil anmelde sine skatte i SNS-skovene, så vi kan få det tilføjet ? tcorell, 29. dec 2009, 11:02 (UTC)

Det synes jeg er en dårlig ide, vi må trods alt stadig fastholde at der er en og kun en kontakt/kontaktvej til de offentlige myndigheder, ellers vil der herske anarki, og den eneste måde de reagerer på en sådan situation på, er at afskære os fra yderligere velvilje. 2009-12-29/pli

Jeg ser et større problem i, at man skal være oprettet på et en privat (efter Lars's eget udsagn) hjemmeside, der ikke er styret af gc.com. Al respekt for gc.dk, men det er blot et samlingssted for danske geocachere, det er ikke gc.com for danskere; hvilket man ofte ser nystartede geocachere rode rundt i. Mit ønske er for at imødegå "for at oprette en geocache i en SNS-skov på gc.com, skal du oprette dig som bruger på gc.dk". Alternativt kunne Lars jo fjerne brugeroprettelseskravet, for at benytte anmeldelses-formularen. Tcorell 29. dec 2009, 15:24 (UTC)