Diskussion:Geocachingkalender

Fra Geowiki
Version fra 27. sep 2007, 11:15 af Pli (Diskussion | bidrag) Pli (Diskussion | bidrag)
(forskel) ←Ældre version | Nuværende version (forskel) | Nyere version→ (forskel)
Spring til navigation Spring til søgning

bladre i måneder giver: fejl at : "Nsions/Calendar/CalendarAdjust.php" ikke findes som artikel. Pli 29. jan 2007 kl. 19:11 (CET)

Ja, det er så rettet nu, så ikke Pli's kommentar før nu. Men man kan da vist stadig ikke tilføje begivenheder ? --Duejensen 29. jan 2007 kl. 20:02 (CET)

Nu kan man - og så kan jeg lære at teste tingene ordentligt :-/ -- Anders Wegge Jakobsen (diskussion) 29. jan 2007 kl. 20:41 (CET)

fino, det ville så være rart med europæisk ugenummerering, så ugen første dag er mandag!

Umiddelbart synes jeg det hæmmer overblikket med teksten "Tilføj begivenhed", hvis man lige lader øjnene glide ned over siden, er der bare en masse blå tekst.

Ugestarten er som den er i højtideligholdelse af geocachingens amerikanske rødder :-) Spøg til side - jeg har noteret mig at den er lidt ulden, men det er ikke ligefrem den nemmeste kode at rette i, så jeg vil ikke love en termin for en bedre visning. Hvad angår "Tilføj begivenhed", så skal der i sagens natur være et eller andet man kan trykke på for at tilføje noget. Jeg har rettet lidt til på udseendet, så linket nu flyder sammen med den ændrede baggrundsfarve i datoen. Jeg ved ikke om det er helt nok, men det adskiller i det mindste det link fra de øvrige. Sig lige til, hvis du mener der skal mere til. -- Anders Wegge Jakobsen (diskussion) 29. jan 2007 kl. 21:17 (CET)
Er det muligt at lave datoen til et link, evt. med alt-tekst "Tilføj begivendhed" ??


Kalenderen virker ikke ???