Diskussion:Forside

Fra Geowiki
Spring til navigation Spring til søgning

Ufærdige artikler om geocachere

Der er på det seneste oprettet et hav af artikler om geocachere. Men i rigtig mange af artiklerne står der absolut intet, ud over et link til vedkommendes profil på geocaching.com. Hvis nogen bare ønsker at finde en persons profil på geocaching.com søger de nok der, og ikke her på geowikien. Ellers må vi skrive artikelen Vejledning til at finde en bruger på geocaching.com ;)

Artikler uden indhold er efter min mening kedelige og irrelevante med mindre der snart kommer noget kød på dem. Kan vi ikke vente med at oprette artikler om brugere til vi som minimum har bare lidt at skrive om personerne? Det kan ikke være meningen at vi på geowikien skal oprette artikler for samtlige geocachere i Danmark, for der er skisme mange. :) Så hellere vælge nogle få ud som vi kan skrive noget om. Typisk de der på en eller anden måde er lidt "kendte" fordi de f.eks. deltager i events, har lagt mange cacher, er meget aktive i forum eller sådan noget. Hvis geowikien får en overvægt af ufærdige artikler er jeg bange for at folk opgiver at finde noget relevant her. Dette er ment som et konstruktivt forslag, ikke som en sur bemærkning. Jeg har også selv oprettet kategori:ufærdige artikler, men synes at de er begyndt at fylde ret meget. Hvad mener I? --Annarella 27. feb 2007 kl. 23:08 (CET)

Jeg har påbegyndt en række artikler om geocachere, ud fra det ædle formål at linke billeder fra divese events til geocacherprofilerne, som Annarella så fint har hjulpet med. Det sætter ligesom ansigter på, en ting man også eftersøger ved events. At man med tiden kan hæfte små sjove historier på, gør det jo kun mere interessant, men det kræver at der er en basis der kan vokse. Og den er nu skabt. Jeg vil råde til at den får lov til det, og ikke skydes ned lige med det samme. Ting tager tid. Pli 28. feb 2007 kl. 23:23 (CET)

Links /wikipedias

Jeg har tilføjet en række links til andre landes wikipedias, mest som kuriosum, og de bør måske ikke placeres her på forsiden. Et alternativ som nogle sider har, er en boks nederst til venstre.. --Pli 28. nov 2006 kl. 20:28 (CET)

Fedt med en masse links til geocaching i andre lande - men overflødigt at linke til wikipedias mange sprog. man kunne i stedet linke til den danske og fortælle at man i venstre side kan vælge mange andre sprog.
En linksamling til andre landes sider der svarer til geocaching.dk, til forumer og wikier er genial og kunne ligge på geocaching i andre lande. Her er lidt at starte med: http://www.geocaching.de/index.php?id=6#c248 --Annarella 28. nov 2006 kl. 22:47 (CET)
NU er wiki's fra andre lande ikke det samme som en wiki på andre sprog !! Men titlen geocaching i andre lande er fed. -- Pli
Prøv at se overskriften for den boks i venstre side hvor de mange sprog er :). Der står "Andre sprog" - og jeg synes stadig ikke det er nødvendigt at linke til dem alle når man kan finde dem på dawiki --Annarella 29. nov 2006 kl. 09:25 (CET)


Du kan skrive under på det du skriver til diskussionen ved at skrive 4 tilder --~~~~ --Annarella 29. nov 2006 kl. 09:28 (CET)Jeg synes det vil være en god ide at lave en oversigt over danske specialiteter så de ikke drukner i engelske udtryk og forkortelser.

I den danske afdeling skal der stå noget specifikt om Første Finder Ceritfikater, SNS (det at cacher anmeldes til Skov og Naturstyrelsen), danske geocacher mærkedage, danske caches og cacheres order of merit (jeg aner ikke hvad det kan hedde på dansk).

En navnesektion, hvor man kan læse lidt om udvalgte cacheres bedrifter. Jeg vil fx mene at der skal være opslag på fx Gade, Crumlin og ElwoodB.

-) Team Mojito


Jeg vil foreslå at der er en ultrakort forklaring på hvad geocaching er, efterfulgt af en kort punktvis kom-i-gang-guide og et link til en side, hvor de vigtigste begreber er forklaret (ordliste/stikordsliste ... hvad hedder sådan en?) for de der gerne vil i dybden, men ikke lige ved hvad de skal søge på.

Annarella 8. nov 2006 kl. 23:14 (CET)

SNS (det at cacher anmeldes til Skov og Naturstyrelsen)

Kan nogen skrive noget om det her?

Jeg skulle lige til at svare at intentionen ikke var at kopiere information der allerede findes på geocaching.dk, men så fandt jeg ud af at der faktisk ikke er så meget information om det, udover hvis man graver lidt i forumet. Jeg prøver at sætte en grovskitse op på Indberetning af cacher på Skov- og naturstyrelsens områder. Nu er jeg ikke ligefrem et geni til at formulere mig, så jeg vil lige pointere at en wiki ikke er et sted hvor en person "ejer" en artikel. Så alle andre skal være velkomne til at tilføje/forbedre/redigere, eller hvad der nu er passende. -- Wegge 30. okt 2006 kl. 22:27 (CET) (Og så lige et tip: Hvis man opretter et brugernavn, kan man passende afslutte tilføjelserne på diskussionssiderne med -- ~~~~ -- det giver den her fancy tidsstemplede underskrift)

danske geocacher mærkedage

Som f.eks. store frigivelsesdag? Hvilke andre er der?

danske caches og cacheres order of merit

Jeg aner ikke engang hvad det er :)

Danske mærkedage: Fx første cache, cache nr 100, nr 1000 osv. Order of merit: Store præstationer, fx en liuste med de 10 danskere som har fundet flest, gemt flest og fundet flest FFC'er osv osv

Dansk Forum link

Er der en årsag til at linket 'Dansk forum' til venstre på forsiden, henviser til Cachen.dk og ikke det forum som jo nok er det mest benyttede Geocaching-forum i Danmark - http://webfora.dk/geocaching

Knak 23. dec 2010, 09:24 (CET)

  • Jeg har spurgt Wegge, som fortæller at det er sådan han gerne vil have det. /Jens 16. nov 2011, 16:19 (CET)