Forskel mellem versioner af "Cacheejer"

Fra Geowiki
Spring til navigation Spring til søgning
m (småjusteringer af links)
Linje 1: Linje 1:
Cacheejer er den person eller team der har oprettet [http://geowiki.wegge.dk/wiki/Cache cachen], og evt. lavet den opgave der hører til f.eks. en [[multi-cache]].
+
Cacheejer er den person eller team der har oprettet [[cache]]n, og evt. lavet den opgave der hører til f.eks. en [[multi-cache]].
  
 
Lad os kalde CacheEjeren for CE.
 
Lad os kalde CacheEjeren for CE.
  
CE køber selv den kasse/beholder som hører til cachen og de første artikler som nu engang hører til den. Derefter opretter CE selv [http://geowiki.wegge.dk/wiki/Cache cachen] på [http://www.geocaching.com www.geocaching.com]og til  [http://www.geocaching.dk/sns/sns_anmeldelse.asp Skov- og Naturstyrelsen.]
+
CE køber selv den kasse/beholder som hører til cachen og de første artikler som nu engang hører til den. Derefter opretter CE selv [[cache]]n på [http://www.geocaching.com www.geocaching.com] og til  [http://www.geocaching.dk/sns/sns_anmeldelse.asp Skov- og Naturstyrelsen.]
CE søgere også for vedligeholdes af [http://geowiki.wegge.dk/wiki/Cache cachen], hvis den f.eks. bliver [[mugglet]].
+
 
 +
CE sørger også for vedligeholdese af [[cache]]n, hvis den f.eks. bliver [[mugglet]].

Versionen fra 19. nov 2006, 17:57

Cacheejer er den person eller team der har oprettet cachen, og evt. lavet den opgave der hører til f.eks. en multi-cache.

Lad os kalde CacheEjeren for CE.

CE køber selv den kasse/beholder som hører til cachen og de første artikler som nu engang hører til den. Derefter opretter CE selv cachenwww.geocaching.com og til Skov- og Naturstyrelsen.

CE sørger også for vedligeholdese af cachen, hvis den f.eks. bliver mugglet.