Redigerer Bison

Spring til navigation Spring til søgning

Advarsel: Du er ikke logget på. Din IP-adresse vil blive offentligt tilgængelig, hvis du foretager nogen ændringer. Hvis du logger på eller opretter en konto vil dine redigeringer blive tilskrevet dit brugernavn, og du vil få flere andre fordele.

Redigeringen kan fjernes. Kontroller venligst sammenligningen herunder for at bekræfte at det er hvad du ønsker at gøre, og gem så ændringerne for at fuldføre fjernelsen.

Nuværende version Din tekst
Linje 1: Linje 1:
[[Billede:Microcache2.jpg|thumb|En Bison-beholder]]
+
#redirect [[micro]]
En '''bison beholder''' (Bison tube/Bison capsule) er en [[cachebeholder]] i størrelse [[micro]]. Beholderen er typisk fremstillet i aluminium, den er cylinderformet, har en nøglering i den ene ende, og et låg med skrue gevind.
 
 
 
Bison beholdere er meget populære da de er vandtætte, og meget nemme at gemme, hængende i et træ, eller et hegn er de praktisk taget usynlige. Man kan også vælge at [[Camouflage|camouflere]] beholderen, f.eks. ved at bore et hul i en grandkogle, og derved øge sværhedsgraden betydelig, eller gå den anden vej ved f.eks. at bore et hul i en badeand, og gemme beholderen inden i den.
 
 
 
==Oprindelse==
 
Bison beholdere er et originalt design fra firmaet [https://bisondesigns.com Bison design], deraf navnet. De blev oprindelig designet som nøglevedhæng, og kunne f.eks. bruges til opbevaring af livsvigtig hjertemedicin.
 
 
 
På et tidspunkt begyndte en ukendt geocacher at bruge beholderne som cache beholder, andre fulgte efter, og efterspørgslen steg markant. Der er siden udviklet beholdere i andre størrelser og farver.
 
 
 
[[Kategori:Cachebeholder]]
 

Du er nu i færd med at redigere en artikel i Geowikien

  • Det du skriver vil blive udgivet under Attribution-ShareAlike 4.0 International (se Geowiki:Ophavsret for flere oplysninger)
  • Hvis du ikke ønsker at din tekst skal udsættes for nådesløse redigeringer og at den kan blive kopieret efter forgodtbefindende, så skal du ikke placere den her.
  • Du lover os også, at du selv har forfattet teksten, kopieret den fra en public domain-kilde eller tilsvarende fri kilde. (Læg ALDRIG materiale her, som er beskyttet af andres ophavsret uden deres tilladelse)
Afbryd Hjælp til redigering (åbner i et nyt vindue)