Redigerer ALR

Spring til navigation Spring til søgning

Advarsel: Du er ikke logget på. Din IP-adresse vil blive offentligt tilgængelig, hvis du foretager nogen ændringer. Hvis du logger på eller opretter en konto vil dine redigeringer blive tilskrevet dit brugernavn, og du vil få flere andre fordele.

Redigeringen kan fjernes. Kontroller venligst sammenligningen herunder for at bekræfte at det er hvad du ønsker at gøre, og gem så ændringerne for at fuldføre fjernelsen.

Nuværende version Din tekst
Linje 9: Linje 9:
 
=== Undtagelser ===
 
=== Undtagelser ===
  
Cacher der ikke indeholder en fysisk logbog, vil typisk opstille krav der skal opfyldes for at man kan logge en cache som fundet på cachesiden. Typerne [[virtual cache]] og [[webcam cache]] kan ikke længere oprettes, men de der findes, kan stadig logges hvis man opfylder de særlige betingelser. Tilsvarende vil man skulle opfylde særlige krav for at logge en [[earthcache]], og der er åbent for at oprette nye earthcacher.
+
Cacher der ikke indeholder en fysisk logbog, vil typisk opstille krav der skal opfyldes for at man kan logge en cache som fundet på cachesiden. Typerne [[virtual cache]], [[locationless cache]] og [[webcam cache]] kan ikke længere oprettes, men de der findes, kan stadig logges hvis man opfylder de særlige betingelser. Tilsvarende vil man skulle opfylde særlige krav for at logge en [[earthcache]], og der er åbent for at oprette nye earthcacher.
  
 
Derudover indgår der ALR i forbindelse med enhver [[challenge cache]]. Her skal kravet gå ud på at løse en realistisk (men evt. svær) opgave der har relation til geocaching.
 
Derudover indgår der ALR i forbindelse med enhver [[challenge cache]]. Her skal kravet gå ud på at løse en realistisk (men evt. svær) opgave der har relation til geocaching.
  
 
[[Kategori:Geocaching begreb]]
 
[[Kategori:Geocaching begreb]]

Du er nu i færd med at redigere en artikel i Geowikien

  • Det du skriver vil blive udgivet under Attribution-ShareAlike 4.0 International (se Geowiki:Ophavsret for flere oplysninger)
  • Hvis du ikke ønsker at din tekst skal udsættes for nådesløse redigeringer og at den kan blive kopieret efter forgodtbefindende, så skal du ikke placere den her.
  • Du lover os også, at du selv har forfattet teksten, kopieret den fra en public domain-kilde eller tilsvarende fri kilde. (Læg ALDRIG materiale her, som er beskyttet af andres ophavsret uden deres tilladelse)
Afbryd Hjælp til redigering (åbner i et nyt vindue)