Diskussion:Trackable

Fra Geowiki
Spring til navigation Spring til søgning

Jeg synes man bør samle siderne Travel bug og trackable da det dækker det samme. Endvidere bør geolutins med, dvs. at abstraktionen over tracable skal dække disse også.. Pli 24. dec 2006 kl. 17:28 (CET)

Travel Bug er en delmængde af Trackables. Trakables dækker ifølge http://geocaching.com/track 3 ting: geocoins, travel bugs og promotionals (jeeps og diabetes TB'er, flere kommer nok).
jeg synes at i trackable artiklen kan man skrive om de ting de alle har til fælles (så det ikke bliver gentaget i de 4 artikler), og i de enkelte trackables artikler, kan man skrive at det er en trackable og kort om hvad det er og hvor man skal læse for at se hvad man skal gøre ved sådan en, og beskrive hvad der er specielt for den slags trackable. Geolutins og nogle af de 100'er af forskellige andre uoficielle trackbles bør vel også nævnes, hvis de findes i Danmark og det er fint at de står som alternativer, som de gør nu. --Annarella 26. dec 2006 kl. 13:54 (CET)

Hvordan registrerer man en ny trackable (sin egen)[redigér]

Dette punkt mangler, og jeg har ikke svaret - det var derfor jeg var herinde. Er der nogen, der kan forklare, hvad man skal gøre, når man har købt/fået en trackable, som endnu ikke er i brug? --Sangild (diskussion) 10. jan 2015, 12:37 (CET)