Diskussion:Subscriber-only cache

Fra Geowiki
Spring til navigation Spring til søgning

Det er meget fint at Jeremy siger man ikke kan lukke hullet. Men det er jo ikke ensbetydende med at det er i orden at omgå begrænsningen. Var det muligt med et link eller en udtalelse fra Jeremy (eller Groundspeak) der tillader at omgå begrænsningen ?

Hvis ikke det er accepteret fra Groundspeak/Jeremy's side, så vil afsnittet være en urimelig provokation af Groundspeak. Tcorell 24. sep 2007, 12:37 (CEST)

Her er linket[redigér]

Det er vistnok i denne tråd at Jeremy udtaler, at man ikke ønsker at lukke smuthullet. Dette er ikke det samme som at man ikke kan lukke det. --Gjensen 24. sep 2007, 13:18 (CEST)

Det er ikke en accept[redigér]

Jeg er ikke i tvivl om at Jeremy er vidende om hullet og tillader det. Det jeg savner er en accept af at offentliggøre måden hvorpå det gøres. Den tilladelse er efter min mening ikke givet i den tråd. Jeg mener det bør være på plads, når man kan læse det i geowiki. Det er vel ret banalt at du (gjensen) som en del af din korrespondance med Jeremy spørger "må jeg citere dig for det i en dansk gocaching-wiki ?". Tcorell 24. sep 2007, 13:39 (CEST)

Beskrivelsen er offentliggjort i denne tråd på Groundspeaks eget forum. Hvis man ikke ønskede denne offentliggørelse, kunne man have slettet indlægget på dette forum. Jeg forstår ikke, hvorfor jeg skulle søge tilladelse til at offentliggøre materiale på denne geowiki, som i forvejen er offentligt tilgængeligt. Hvis du virkelig insisterer, kan jeg naturligvis godt forespørge Jeremy direkte, men det virker unødvendigt for mig. --Gjensen 24. sep 2007, 13:49 (CEST)

Jeg stiller mig tilfreds med at det findes på Groundspeaks forum, deri ligger der jo en indirekte accept af at offentliggøre det. Grunden til at jeg efterlyste det, var fordi jeg ikke vidste at det allerede var at finde på Groundspeaks forum, og at jeg kunne have forstillet mig at Groundspeak ville have en (negativ) mening om personer/steder der fortæller hvordan man omgår en af de betalingskrævende funktioner på deres site. Så mit mål var blot at sikre at geowiki ikke fik et negativt ry hos Groundspeak. Indsætter du selv linket i dit afsnit i artiklen ? Tcorell 24. sep 2007, 14:27 (CEST)

OK, tak. Link til tråden er indsat i artiklen. --Gjensen 24. sep 2007, 15:36 (CEST)

member only / naturstyrelsen[redigér]

Bør dette fjernes?

"Naturstyrelsen tillader ikke at man lægger subscriber-only cacher i statsskovene."

Dette mener jeg ikke der er belæg for mere. Jeg kan kun finde denne reference: https://naturstyrelsen.dk/naturoplevelser/aktiviteter/geocaching/

som ikke omtaler member-only.

/p