Diskussion:Garmin chirp

Fra Geowiki
Spring til navigation Spring til søgning

Sværhedsgrad ?[redigér]

Er der opnået konsensus om hvilken sværhedsgrad man skal give geocaches, med chirp-waypoints ? Hvis man benytter groundspeaks anbefalede værktøj, til at beregne sværhedsgrad, vil man end på 5/?, da der jo kræves "... specialized knowledge, skills, or equipment to find cache". DkMumrik 18. nov 2010, 10:17 (CET)

Ligesom Wherigo, måske?[redigér]

Konsensus er der næppe; det hele er jo så nyt endnu. Det kan tænkes at det bliver ligesom Wherigo, der jo også kræver specialudstyr, men hvor Groundspeak siger at det ikke tæller som specialudstyr alligevel.

Skal vi ikke flytte den diskussion til forummet, hvor der vil være flere der ser den?

Jens 18. nov 2010, 10:43 (CET)

Chirp er ikke en cachetype...[redigér]

Man kan ikke sammenligne med whereigo's, da de jo er en helt seperat cachetype. Det er derfor nemt at se, at den kræver noget specifikt hardware, nemlig en whereigo'able enhed. Chirp's derimod, kan man risikere først at opdage, når man er igang med en multi og måske står ved næstsidste waypoint, hvor man skal aftaste en chirp. Krav om special udstyr medfører sværhedsgrad 5; og udstyr til aflæsning af chirp's er i den sammenhæng, efter min mening specialudstyr.

Du må for min skyld gerne oprette/flytte diskusionen til forum, men det følger jeg ikke. DkMumrik 18. nov 2010, 11:06 (CET)