Diskussion:Cacheside

Fra Geowiki
Spring til navigation Spring til søgning

måske er det noget forkert jeg beskriver, men jeg vil gerne have en artikel som hander om cachens side på geocaching.com (hvad skal den ellers hedde?). Cachebeskrivelsen er jo kun en del af disse sider. Det gik i øvrigt op for mig hvor forvirrende cache siderne er, da jeg gik i gang med at skrive hvad der var hvor, så jeg startede et topic på geocaching.com's forum: http://forums.groundspeak.com/GC/index.php?showtopic=149128 - Annarella 19. nov 2006 kl. 12:46 (CET)

For mig er en cachebeskrivelse en beskrivelse af cachen - attributter, hints osv.
Cache-beskrivelsen kan enten findes på geocaching.com (dvs. på cache-siden), på print, på PDA, på .....
Cache-siden er derimod den side på geocaching.com der indeholder cache-beskrivelsen, logs, links til at logge cachen, inventory (Trackables) etc.
duejensen 23. november.
Jeg er enig i at cachebeskrivelsen er en del af cachesiden. Men om beskrivelsen kun dækker lang og kort beskrivelse eller om også sværhedsgrad, hint og evt. logs hører med ved jeg ikke helt. Skal vi oprette begge artikler? -- Annarella 23. nov 2006 kl. 13:03 (CET)
Ja, jeg synes der bør være to forskellige artikler, og synes også at "beskrivelsen" inde mere end bare den korte/lange beskrivelse. type, koordinater, hints etc er en del af beskrivelsen.--Duejensen 23. nov 2006 kl. 13:22 (CET)
hvad så med logs? når jeg har cachebeskrivelsen med på pda er det inklusiv de 5 seneste logs. Er det så en del af beskrivelsen? hvad der hører med til "beskrivelsen" er vel individuelt, det er jo ikke et ord der er definieret nogen steder. for mig er "beskrivelsen" enten kun den korte og lange beskrivelse eller hele cachesiden. Men det er ikke noget jeg føler stærkt for, sådan ser jeg det bare fordi jeg ikke har tænkt specielt meget over det. --Annarella 23. nov 2006 kl. 13:29 (CET)

Tja, når man har de 5 seneste logs med på PDA'en, så er de en del af beskrivelsen. Laver man en print af cache-siden (måske kun den printervenlige udgave), får man ingen logs med - i sådanne tilfælde er logs ikke den del af beskrivelsen. Ja, det er forvirrende - men gør det noget ?

De korte/lange beskrivelser kan vel ikke bruges til noget som helst - med mindre man har de øvrige oplysninger også (koordinater, cachetype etc etc). Disse "beskrivelser" er jo reelt set bare nogle fritekst informationer som i visse tilfælde kan være nyttige. --Duejensen 23. nov 2006 kl. 14:06 (CET)