Diskussion:Cacheejer

Fra Geowiki
Spring til navigation Spring til søgning

Hej

jeg kan se at du bruger {{stub}} men jeg kan ikke finde en oversigt over de billeder man kan bruge på denne måde.

Er stub i øvrigt en god navngivning?

Nej, der er desværre ikke en forkromet oversigt over skabelonerne (som de kaldes) på nuværende tidspunkt. Du kan få en liste over alle skabelonerne på siden Special:Allpages, hvis du vælger det Navnerum der hedder Skabelon. Jeg prøver på at skrive en kortfattet vejledning på de enkelte skabeloner, hvis de ikke er selvforklarende. Jeg er klar over at det kan være en fordel at have en lidt mere lettilgængelig oversigt over skabelonerne, så der kommer en på et eller andet tidspunkt. Men indtil den er der, er der desværre kun den ret primitive oversigt der er genereret af softwaren. Hvad angår navnet, så er det nok ikke det mest velvalgte, men det er det der bruges på rigtig mange wikipedia-projekter, heriblandt de danske, så der er tale om en ren og skær miljøskade. Hvis du kan finde på et bedre navn der er passende kort, vil jeg gerne tage imd ændringsforslag. Og så lige et lille tip: På diskussionssider er det lidt lettere at holde overblikket, hvis man sætter navn på det man har skrevet. Konventionen på wikipedia er at man slutter af med --~~~~, der automatisk udvides til brugernavn og tidspunkt, som er tilfældet her. -- Anders Wegge Jakobsen (diskussion) 25. nov 2006 kl. 02:10 (CET)

Lige et spørgsmål (vil ikke tilføje noget, inden det har været diskuteret): Ville det ikke være en ide, at nævn, at det er cacheejer, der definerer reglerne for den pågældende cache? F.eks. - Hvad må byttes - Hvornår må cachen logges - Skal der skrives noget bestemt i loggen - Særlige regler for opførsel m.m. --Voller 24. feb 2007 kl. 00:11 (CET).

Diskutabelt om andre bør fjerne sporene[redigér]

Der er ikke enighed om i hvor høj grad man skal fjerne sporene efter en "død" cache, og heller ikke om hvad der skal til for at den er "død". Måske skulle det markeres her, eller måske skulle vi have en artikel om "døde" cacher.

--Jens 23. okt 2010, 08:59 (UTC)