Forskel mellem versioner af "Stash note"

Fra Geowiki
Spring til navigation Spring til søgning
(kontaktinfo plus crumlins side)
Linje 1: Linje 1:
''Stash note'' eller også kaldet muggler-info, er et, gerne lamineret, stykke papir med en forklaring til ikke-geocachere [[muggler]]e om, hvad geocaching er.
+
'''Stash note''' også kaldet '''muggler-info''', er en forklaring på hvad geocaching er, som [[cacheejer]]e ofte lægger i deres cacher. Meningen er at hvis [[muggler]]e (ikke-geocachere) finder cachen, kan de læse sig til hvad det er de har fundet, så de forhåbenligt lægger cachen tilbage på plads.  
  
[http://www.geocaching.com/seek/ geocaching.com's hjemmeside] er der en række forslag til udgaver af disse, på forskellige sprog. Print en ud, i Danmark gerne på dansk, og evt. engelsk/tysk afhængig af hvilken del af landet cachen skal lægges.  
+
== Hvad skal der stå på en Stash Note ==
 +
På http://www.geocaching.com/seek/ er der en række forslag til udgaver af stash notes på forskellige sprog. Print en ud, i Danmark gerne på dansk, og evt. engelsk/tysk afhængig af hvilken del af landet cachen skal lægges.  
  
Endvidere findes der alternative udforminger på dansk se links herunder. Nogle af disse forslag er muligvis bedre, idet de indeholder information om, hvordan en muggler kan kontakte geocaching.dk.
+
Endvidere findes der alternative udformninger på dansk, se links herunder. Nogle af disse forslag er muligvis bedre, idet de indeholder information om, hvordan en muggler kan kontakte [[geocaching.dk]].
  
[[ElwoodB]] har i den forbindelse stillet følgende til rådighed på [[geocaching.dk]]:
+
[[ElwoodB]] har i den forbindelse stillet følgende til rådighed, som man kan
 
+
* E-mail: cacheinfo (snabela) geocaching.dk
* E-mail: cacheinfo@geocaching.dk
 
 
* Telefon / SMS: 20 84 43 62
 
* Telefon / SMS: 20 84 43 62
  
== Eksterne links ==
+
== Eksterne henvisninger ==
 
+
* http://www.geocaching.com/seek/ - geocaching.com's forslag til stash notes
* [http://89.150.156.217:8080/geocaching/ Crumlins hjemmeside] med forslag til stasg notes
+
* http://89.150.156.217:8080/geocaching/ - crumlins forslag til stash notes
* [http://www.rontved.dk/gcnote.htm Røntved's] forslag
+
* http://www.rontved.dk/gcnote.htm - Røntved's forslag til stash notes

Versionen fra 14. feb 2007, 16:38

Stash note også kaldet muggler-info, er en forklaring på hvad geocaching er, som cacheejere ofte lægger i deres cacher. Meningen er at hvis mugglere (ikke-geocachere) finder cachen, kan de læse sig til hvad det er de har fundet, så de forhåbenligt lægger cachen tilbage på plads.

Hvad skal der stå på en Stash Note

http://www.geocaching.com/seek/ er der en række forslag til udgaver af stash notes på forskellige sprog. Print en ud, i Danmark gerne på dansk, og evt. engelsk/tysk afhængig af hvilken del af landet cachen skal lægges.

Endvidere findes der alternative udformninger på dansk, se links herunder. Nogle af disse forslag er muligvis bedre, idet de indeholder information om, hvordan en muggler kan kontakte geocaching.dk.

ElwoodB har i den forbindelse stillet følgende til rådighed, som man kan

  • E-mail: cacheinfo (snabela) geocaching.dk
  • Telefon / SMS: 20 84 43 62

Eksterne henvisninger