Radio NatCachen

Fra Geowiki
Version fra 9. aug 2020, 16:47 af Jens (Diskussion | bidrag) Jens (Diskussion | bidrag) (Trykfejl)
(forskel) ←Ældre version | Nuværende version (forskel) | Nyere version→ (forskel)
Spring til navigation Spring til søgning

RadioNatCachen er en lokalradio med geocaching som tema. Radioen sender fra Frederiksberg. Initiativtageren og studieværten er Gade. Den første udsendelse fandt sted mandag den 28. marts 2011 (kl. 22 til 24).

Sendetid[redigér]

Radio Natcachen sender live om mandagen fra klokken 20 til 22.

Udsendelsen genudsendes tre gange: den efterfølgende søndag fra 5 til 7 og fra 7 til 9 og den efterfølgende mandag fra 22 til 24.

Udsendelserne kan aflyttes i Storkøbenhavn:

  • FM 92,9 MHz

Desuden kan den aflyttes som livestream på internettet overalt i verden:

Det er ikke alle mandage hvor der er stof til en udsendelse. På sådanne mandage sendes en ældre udsendelse som genudsendelse.

Udsendelsernes form[redigér]

Udsendelserne er bygget op om samtaler mellem en eller flere gennemgående studieværter og en eller flere gæster. Samtalen er blandet med musikalske indslag. Under udsendelsen er der mulighed for at ringe til studiet på telefon +45 3536 4647. Radio Natcachen har også en gruppe på Facebook, hvor studieværterne og gæsterne kan holde lidt kontakt med lytterne under udsendelserne. Det sker ikke sjældent at emner der rejses i facebookgruppen under udsendelsen bliver diskuteret med det samme.

Skanderborg[redigér]

Radio Natcachen har en tradition med at Skanderborg helst skal nævnes i hver udsendelse.

Udsendelser under COVID-19-pandemien[redigér]

Under COVID-19-pandemien er der kun én person til stede i studiet. Gæsterne og de øvrige studieværter taler sammen over et videomøde, og lydsporet fra videomødet udsendes i radioen. Når udsendelserne organiseres på den måde, er det ikke muligt at ringe ind til udsendelsen.

Kontakt[redigér]

5procent.png Denne artikel er kun påbegyndt.
Hvis du ved mere om emnet kan du hjælpe Geowikien ved at udvide den.