Forskel mellem versioner af "Papirløs geocaching"

Fra Geowiki
Spring til navigation Spring til søgning
(Mere fyld på)
(Rettet "Spoilersync" til "GpxSonar eller CacheMate")
Linje 1: Linje 1:
'''Papirløs geocaching''' er hvis man i stedet for at slæbe en bunke papirer med cachebeskrivelserne med ud på skattejagt, lægger cachebeskrivelserne ind i sin [[PDA]], mobiltelefon eller lignende, så man har den med i digital form. For at udtrække disse informationer skal man lave en [[PQ|Pocekt query]] som downloades til PDA'en og indlæses i et program (f.eks. [[Spoilersync]]), der kan vise informationen og bruges til at registrere oplysinger om fundet, udveksling af TB'er eller andre bytteting.
+
'''Papirløs geocaching''' er hvis man i stedet for at slæbe en bunke papirer med cachebeskrivelserne med ud på skattejagt, lægger cachebeskrivelserne ind i sin [[PDA]], mobiltelefon eller lignende, så man har den med i digital form. For at udtrække disse informationer skal man lave en [[PQ|Pocekt query]] som downloades til PDA'en og indlæses i et program (f.eks. [[GpxSonar]] eller [[CacheMate]]), der kan vise informationen og bruges til at registrere oplysinger om fundet, udveksling af TB'er eller andre bytteting.
  
 
Man kan også bruge [[Spoilersync]] til at udtrække billeder [[Spoiler]]s fra cachebeskrivelserne, så man har en ekstra hjælp hvis man ikke kan finde cachen.
 
Man kan også bruge [[Spoilersync]] til at udtrække billeder [[Spoiler]]s fra cachebeskrivelserne, så man har en ekstra hjælp hvis man ikke kan finde cachen.

Versionen fra 16. maj 2007, 22:09

Papirløs geocaching er hvis man i stedet for at slæbe en bunke papirer med cachebeskrivelserne med ud på skattejagt, lægger cachebeskrivelserne ind i sin PDA, mobiltelefon eller lignende, så man har den med i digital form. For at udtrække disse informationer skal man lave en Pocekt query som downloades til PDA'en og indlæses i et program (f.eks. GpxSonar eller CacheMate), der kan vise informationen og bruges til at registrere oplysinger om fundet, udveksling af TB'er eller andre bytteting.

Man kan også bruge Spoilersync til at udtrække billeder Spoilers fra cachebeskrivelserne, så man har en ekstra hjælp hvis man ikke kan finde cachen.

Links

  • PDA Her kan du læse om hvordan man bruger en PDA til papirløs geocaching
  • gpxsonar Her kan du læse om et program til at lave noter om sine fund
  • cachemate et tilsvarende program til at holde styr på sine caches
  • Spoilersync et program til at udtrække billeder fra cachebeskrivelserne til brug for download på sin PDA


5procent.png Denne artikel er kun påbegyndt.
Hvis du ved mere om emnet kan du hjælpe Geowikien ved at udvide den.