Forskel mellem versioner af "PDA"

Fra Geowiki
Spring til navigation Spring til søgning
Linje 1: Linje 1:
[[Image:PDA.jpg|thumb|right|200px| Mio DigiWalker 168 med Windows Mobile 2003]]'''PDA''' er forkortelsen for en '''Personlig Digital Assistent''', en håndholdt PC. Der findes to hovedtyper af PDA'er med forskellige styresystemer; [[Palm]] med PalmOS og Pocket PC med Windows Mobile. En PDA kan være udstyret med eller forbindes til en GPS-enhed og således med det rette software benyttes til bilnavigation og geocaching.
+
[[Image:PDA.jpg|thumb|right|200px| Mio DigiWalker 168 med Windows Mobile 2003]]'''PDA''' er forkortelsen for en '''Personlig Digital Assistent''', en håndholdt PC. Der findes to hovedtyper af PDA'er med forskellige styresystemer; [[Palm]] med PalmOS og [[Pocket PC]] med Windows Mobile. En PDA kan være udstyret med eller forbindes til en GPS-enhed og således med det rette software benyttes til bilnavigation og geocaching.
  
 
Fordelen ved en PDA er først og fremmest at man kan downloade de cache-beskrivlser man ønsker fra geocaching.com, og evt. [[spoiler]]-foto's, således at man sparer på print-budgettet.
 
Fordelen ved en PDA er først og fremmest at man kan downloade de cache-beskrivlser man ønsker fra geocaching.com, og evt. [[spoiler]]-foto's, således at man sparer på print-budgettet.

Versionen fra 26. nov 2006, 16:30

Mio DigiWalker 168 med Windows Mobile 2003

PDA er forkortelsen for en Personlig Digital Assistent, en håndholdt PC. Der findes to hovedtyper af PDA'er med forskellige styresystemer; Palm med PalmOS og Pocket PC med Windows Mobile. En PDA kan være udstyret med eller forbindes til en GPS-enhed og således med det rette software benyttes til bilnavigation og geocaching.

Fordelen ved en PDA er først og fremmest at man kan downloade de cache-beskrivlser man ønsker fra geocaching.com, og evt. spoiler-foto's, således at man sparer på print-budgettet.

Hvis man til dette formål installerer et program som gpx-sonar kan man også registrere sine fund og kommentarer mens man geocacher.

Der er desværre endnu ikke udviklet en funktion til masseupload af de cacher man har fundet, men gpx-sonar har f.eks. en rapport-funktion således at man kan trække en rapport over de cacher man har fundet, ud og fra denne taste hver enkelt ind på geocaching.com

5procent.png Denne artikel er kun påbegyndt.
Hvis du ved mere om emnet kan du hjælpe Geowikien ved at udvide den.